aysgl45 Merhaba kızlar bebeğim makat geliş 37+2 deyim 38 den sonra doktor sezeryan planlayacağını söyledi sizler kaçıncı haftada sezeryana alındınız
buketdeniz19 aysgl45 38+4 te sezaryene almıştı canım beni 38. İçerisinde yaparız demişti ben zaten sezaryen istiyordum
ebrrruuu aysgl45 benimde makat geliş bebeğim🥲 38+4 e sezaryen planlamdı gün aldık 🫠 salı günü doğumu gerçekleştireceğiz inşallah 🤲🏻
umutluanneadayi aysgl45 36+2 de gün verdi 38+4de sezeryan oldum ama benim ağrılarım çok fazlaydı o yüzden 36da gün verdi 🫠
zulemaa aysgl45 39+1 de doğurdum kızımı plasenta yaşlanması nedeniyle yoksa doktorum sancım ile bebek döner diye bekletmeyi planlamıştı
aysgl45 buketdeniz19 ya kimisi diyor 39 dan sonra alınmalı kafamı karıştırdılar ama banada doktor 38 sonrası dedi özel bir nedeni yok demi 38+4 ün sadece ters olduğu için benim bebeğin karın çevreside küçükmüş acaba ondanda mı dedi bana diye düşünmüştüm
buketdeniz19 aysgl45 doktor ne diyorsa doğrudur canım herkesin gelişimi aynı olmaz doktorum bana 38 in içerisinde bir gün seç dedi 38+4 te de doğuma aldı sezaryenleri genelde 38 de alıyorlar herhangi bir sorun da yaşamadım bebeğim 3195 kilo doğdu gayette sağlıklı çok şükür 39 dan sonra alınmalı diyen doktormu yoksa şahıslarmı eğer şahıslarda doktor gibi davranmayı bıraksınlar en doğru tarihi doktor verir bir sorun görmezse 38 in içinde alır bebeği
ebrrruuu buketdeniz19 benimde 38+4 e planladı doktorum 37. haftada gittiğimde 2870 kg. Herhalde 3 kg civarı doğar diye umuyorum. Küveze girmedi değil mi bebeğiniz?
aysgl45 buketdeniz19 39 u bekleyen doktorlarda oluyormuş canım da her doktor aynı değil tabi bir de yaşlı aile üyeleri yok sancıyla döner yok son ana kadar beklenir herkes bir kafa karıştırıyor bir hafta daha kalsa ne değişecek bende anlamıyorum ama makat geliş riskleri vardır bence tabi onlarıda tam bilmiyorum da tabiki doktorun dediğini yapacam bende bebeğim önemli benim için
aysgl45 ebrrruuu aramızda çok az varmış sizle bende çarşamba 38 i tamamlyacam bu hafta benide alabilirler sezeryana biraz korku biraz heyecan karışık duygular yaşıyorum☺️
babyonn Bebeğiniz dönsün diye bi şeyler yaptınız mı kızlar? 31 haftalık olduk hala dönmedi bebek yürümek falan da yasak yatıyorum sadece böyle nasıl döner bilmiyorum
ebrrruuu babyonn benim doktorum yapılacak hiç bir hareket döndürmez bebek dönmek isterse döner dedi. Ben yürüyüş yapıyordum pilates topunda normal doğum için egzersizler yapıyordum ama dönmedi bebeğim
aysgl45 babyonn canım ben kadere bıraktım hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun dedim şansımı zorlamak istemedim normal başlayıp sezeryanada alınan çok iki acıyıda yaşayan var ben de diyorum demekki bu hayırlı
parla94 babyonn instagramda fonksiyoneldoğum adlı sayfaya yazın, Nesligül hoca bunun için özel ders yapıyor. Ben hamile pilatesi yapıyorum şu an kendisiyle, doğuma var daha ama grupta ileri haftadaki arkadaşlardan çok fayda görüp yazan var. Döndürme için ayrı kanala yönlendirme için ayrı dersler yapıyor. Bebek ters ise yürüyüş önermiyor.
buketdeniz19 ebrrruuu Yok canım küveze girmedi kilosu gayet iyi olduğu için herhangi bir sorun yaşamadım ultrasonda 150-200 gram oynuyor ama daha düşük doğuyor
aysgl45 ebrrruuu canım benim bebekte 2750 ydi doktor biraz zayıf dedi hatta ama 38 e kadar 3 ü bulur diye ümit ediyorum bence seninde o kilolara ulaşır belki geçer bile kuvöze 2500 kilo bebekler bile girmiyor bazen
buketdeniz19 aysgl45 Ay boşver boş konuşanlara cevaplarını ver sustur herkes doktorculuk oynamaya bayılıyor ya benim bebeğim makat geliş olmasa bile sezaryen olcaktım kendi istediğimle bu beniim kararım o 1 haftada çok şey olabilir malesef doktor bana seni 39 a bekletemem erken doğum riskin olur demişti
aysgl45 buketdeniz19 ya belki suyum gelecek belki sancım herşey olabilirki 38 den sonrası sağlıklı demekki ki böylesi uygun görülüyor
bademselvi Şu an 36 haftalığım dün kontrolümde bebeğim makat gelişti uzun zamandır da böyle, dönmüyor hanımefendi pek nazlı. Doktorum 39a kadar bekleyeceğiz dönmesini, dönmezse 39. haftada sezeryan yapacağız dedi. Devlet takipliyim bu arada
aysgl45 bademselvi dönmüyor canım benim ya bugün 37+2 dönmemiş yani her hafta bekledim her gittiğim ilk dönmüş mü diye soruyorum yok ben ümidi kestim sezeryana ayarladım kendimi😄
ebrrruuu aysgl45 evet yakınmışız bende de korku heyecan hepsi var şuan karışık duygularla doluyor insan 🫠🫠 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kolay bir doğum gerçekleşsin 🤲🏻🤲🏻
ebrrruuu aysgl45 bana zayıf demedi haftasıyla uyumlu dedi sonra da tarih verdi 3 civarı doğar gibime geliyor bakalım artık sağlıklı olsun da 🙏🏻
buketdeniz19 aysgl45 evet canım genelde 38 de alıyor zaten 3 kilo doğsa yeter demişti bana 3195 doğdu
aysgl45 buketdeniz19 gayette iyi kilosu bu hafta olabilirim perşembe ya da cuma sezeryan sezeryanınız nasıl geçti peki öncesi sonrası