cicek3300 edac_ zaten eşim hicbirsey yapmama izin vermiyor yerimden kalkmiyorum ama dahada dikkat edecem teşekkür ederim
edac_ cicek3300 evet canım alan küçükse ilacını kullanıyorum ve bol bol yat yoksa dışarı kanaman olabilir benim soltorum beni 10 gün serviste yatirip tedavimi yapti yani progestan i evdede kullanırdım iş yapmiyim yatayım diye yatırdı
cicek3300 kbragldmr fitil olarak gebeliğim başından beri kullanıyorum şuan kaç gündür baş ağrısından dayanamıyorum ama iğne vermediler hic yorumunuz için teşekkür ederim
mirbusra cicek3300 cnm Dr un la konuş onu vajinal alırsan rahatsız olmazsın diğer türlü evet halsizlik sürekli uyku baş ağrısı yapar ben iki türlü de kullandım
eda_efe Bende 8 haftalık oldum kanama alanı yok dedi doktorum ama sürekli lekelerim oluyo üç günde bir haftada bir oluyo acaba sağlıksız diye mi düşücek diye mi oluyo diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanıyorum Progestan kullanıyorum
Ferise34 eda_efe merhaba aradan 24 gün geçmiş. Şu an ki durumunuz nedir, herşey yolunda mı?progesteron değeriniz arttımı
eda_efe cicek3300 bende hiç kanama alanı görmedi doktor ama sürekli oluyo lekelenme bende anlamadım ne olduğunu
Derya2 cicek3300 benimde düşüklerim vardi o yüzden kullanıyordum sizde kullanıyorsanız o zaman kanama alanı büyük ihtimalle ondandır
mirbusra cicek3300 benimde oldu daha bu hafta oldu 10 haftalık benimde aslında yatış verdi ama çocukların vardı kalamazdım evde kalayım dedim tamam dedi çünkü çok yoğun değildi her gece alttan iki tane progestan kullanıyorum
urasim_ cicek3300 en başından beri vardı 3. Ayda kendiliğinden geçti progestan kullandım çok dinlenip yatmadım da öyle Allah nasip ettiyse ne olursa olsun o çocuk dünyaya geliyor siz hiç korkmayın şu an 23. Haftadayız
gamzeediz @cicek3300 merhaba benim 8. Haftada olmuştu doktorum kanama yada kahverengi leke gelirse gelirsin yoksa sorun yok demişti 2 hafta sonra gittiğimde o alan kaybolmuştu
Derya2 cicek3300 igne kullanıyordum ek olarak hapta kullanacaktım ama kanama alanım var diye kullanamadım hiç doktor kanama yapabilir dedi