adgbb Kızlar dün gece bebeğim harketli olduğu sırada sap tarafımda bir yere mi toplandı bir yeri mi Denk geldi bilmiyorum saniyelik bir sertlik oldu ama sadece o bölgese sonra tekrar harketlendi ve geçti bu normal mi 22. Haftadayım 1 hafta önce kontroldeydim her şey yolundaydı
gamzeakarsu17 adgbb 1.evet normal olabilir toplanabilşr bebek veya yukarı kayacaksa rahim organlar onlarda sancı yapar sertleşme illa oluyor siz hareket takibi yapın dopuma kadar içimize su serpen şey hareket etmesi onu hissettikçe rahatlıyoruz 2.bir hafta önce normaldi diye bişey yok allah korusun anlık gelişir kötü şeyler sabah kontrolde sağ görüp akşamına kaybedenler var sizin durumunuzla alakalı değil cümlenize ithafen söylüyorum bir hafta önceki iyiliği bugünde iyi olacağı anlamına gelmiyor yani
allyslife adgbb çok normal, bebek sadece tekme atmıyor. Dönüyor, toplanıyor, geriniyor ve dahası.. zaman zaman sertleşmeler olur, benim de hep oluyor endişelenme hiç
adgbb gamzeakarsu17 hareketleri düzenli takip ediyorum onu sadece o saniyelik sertleşme ilk defa yaşayınca ondan korktum ama karnımın geneli yumuşak sadece o alan sertti
gamzeakarsu17 adgbb artık büyümeye başlıycak gebeliğin yarısında 5 gram olan bebek bir anda büyümeye gelişmeye başlıyor sağlıklı olsunlarda geçiyor günler benimde 27+6 3 gündür hem karnım yumurta gibi öne büyüdü hemde taş gibi salı günü gidicem 1 aydır gitmedim muhtemelen 1500 grama yanaştı önden gidiyordu zaten
acelyademir adgbb bir alan sadece sert gerisi yumuşaksa endişe etme deidiğim gibi sırtı veya totosudur :)sağlıkla alalım kucağımıza 🫶🏻🫶🏻🙏
adgbb allyslife ya ne bilim işte kasılmamı oluyor diye korktum bu defa daha erken hafta değilmi diye düşündüm