Asill01 melikeaytekin bizim tüp bebek canm ilaçlar yapıodu bide fitil kullandıgımız için akıntıyı bilemedik
melikeaytekin anonim211 yok bugun 4. Gunun ıcındeyım cstlamaya gore de baya bır gecıktı 7 gun oldu geceli ama normal regl 23 u ıdı beklıyorum yapmadım aılemım yanındayım yapıp moralımı bozmak ıstemıyorum
anonim211 Kelebekkkk34 @Asill01 kız bende anlamadım ki niye bu kadar uzağa verdi randevuyu millet kanı verince hemen gidiyor heralde ben pimpirikliyim diye garanti olsun istedi 😂 cuma günü 6+1 olacak görünüyor kendi sayfalarında transfere göre hesaplama yaptım ama belki doktor başka hesaplar bilemedim
Kelebekkkk34 anonim211 bişey olmaz daha iyi daha detaylı görürsün belki bebeği bile görürsün için rahat eder
Kelebekkkk34 anonim211 duyulsa bile çok küçük diye dinletmez ama ultrasondan gözükür belki attığı ama gözükmese de sorun yapma çok küçük daha yolk görünse yine yeter. Ben 5+5te yolk gördüm sadece
anonim211 Kelebekkkk34 o bile yeter şimdilik içim rahatlasın biraz hiç kabullenemedim çünkü sanki hala bir süreçteyim hala hamile kalmaya çalışıyorum gibi 😂
Kelebekkkk34 anonim211 yaa orası öyle ama kalp atışı duyana kadar tatmin olmuyo insan😂 yine 2 hafta falan daha bekliceksin😂
aler52 Kızlar bende 5+3 daha çok yeniyiz 2-3 gündür bi kasık ağrım arttı sizce normal midir korkuyorum 🥲
Kelebekkkk34 aler52 çok şiddetli değilse normal canım. Doktorum 5. Haftada batma veya ağrı hissi olursa korkma rahim büyüdüğü için oluyo demişti