anonim211 Asill01 ya ben hiç uykuya düşkün biri değilimdir ama son bir kaç gündür iş yerinde bile uyudum Allahtan kendi büromuz yatıp uyuyabiliyorum 🤭
anonim211 Asill01 @Kelebekkkk34 kızlar ben bir şey sorucam şimdi bahçeci tüp bebek sayfasında gebelik hesaplama yapınca transfere göre 5+3 görünüyor son regliye göre 5 haftalık benim doktorum beni 28 ağustosta çağırdı 6 haftalık oluyor o zaman da öncesinde bir kere çağırması gerekiyor muydu siz ne zaman gittiniz kontrole
Asill01 anonim211 bn kese için gittim 5+1 de cagırdı 6+3 te kalp atışı için gittim zaten 14günde bir çağırıyo niyeyse son adetine göre hesaplayacaksn internetten yapılan hesaplar karışık çıkıo bnmki adet tarihine göre bakıldı hep
anonim211 Asill01 zaten çok bişey farketmedi de 3 gün oynuyor arada bu niye beni 6 da çağırdı ya 😂 bide kızdı pimpirik yaptım diye soramıyorum da
Kelebekkkk34 anonim211 beni 5+5te çağırdı canım 7+5 te kalp atışı için gittim. Erken gitmwmek daha iyi bence bu sefer tam gözükmüyor stres oluyor insan
anonim211 Kelebekkkk34 birisi dış gebeliği erken gitmediği için farketmemiş ve ameliyat olmak zorunda kalmış dün okudum da aklıma geldi bir size sorayım dedim ne zaman gittiğinizi
anonim211 Kelebekkkk34 kız hep önüme düşüyor zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😂😂 keseyi görsem inanırım artık
Kelebekkkk34 anonim211 öyle oluyo canım kalp atışını da duydum çok şükür ama bazen unutuyorum hamile olduğumu😂 karın büyüyüp hareket etmedikçe anlamıcaz sanırım😂