kslcvrye newmomad genelde pelvik ağrı çok olur kanala girdiğinde ve baskı hissi sık idrar çıkma isteği bu belirtiler varsa girmiş olma ihtimali var kanala en iyi doktor söyler tabi ben bunlari yaşıyorum şuanda 34+5haftalik gebeyim doktorum bebeğin başı çok asyagida demişti
Busranur_mnts newmomad ben anlamadım ya 37 haftada karnım aşağı inmiş gibiydi kaburgama dayanıyordu bebek 2 3 parmak aşağı inmişti karnım o hafta sonunda doğum yaptım ama kasıkta baskı doluluk vs olmadı sık idrar vardı sadece
newmomad kslcvrye ya yaşıyorum aslında ama doktor en son gittiğimde daha girmemiş demişti ama çevremdekiler de anlamıştı arada kalıyorum valla 😂
Yusufunannesi_ newmomad boşver çevreni, doktor ultrasona göre konuşmuştur ama muayene sonrası da girmiş olabilir 😂
Yusufunannesi_ newmomad 😂😂 her hamilelik bir olmuyor ki, kimi bebek kanala erken giriyor kimi bebek geç. Bebeğim geçen hafta kontrolünde kanaldaydı (28 haftalıktı geçen hafta). Belirti olarak da genel olarak ağrı, sık idrara çıkma, baskı yaşıyorum
newmomad Busranur_mnts amin inşallah hem sabırsızlıkla bekliyorum hem böyle mutluyum biraz daha dursun diyorum 🥹🥹
Busranur_mnts newmomad zamanında gelsin inşallah ben 37+6da doğurdum son2 hafta çok ağırdım 40 41 42 hafta gebelikleri duyunca hayret ediyorum gözümde süper kahraman gibiler taşıması çok zor şimdi 2.ye hamileyim yine 38de gelsin diyoeum 🤣🤣
newmomad Yusufunannesi_ tabiki öyle biliyorum ☺️ demekki belirtiler genel olarak bunlar onu öğrenmek istemiştim teşekkürler ☺️☺️
gulsi_ Yusufunannesi_ doktor risk Var dedi mi benimde 28 haftalığım bebek kanala girmiş perinatoloji randevusu aldım tekrar endişelenmeli miyim