Cileklipasta Kızlar merhaba, hastane odasının kapısını süslemek için tül alacağım. Bir sağdan bir soldan geçirmek istiyorum tülü ortası boş kalacak. Kaç metre almam yeterli olur ?
ATC Cileklipasta bi tarafa 5 metre gidiyo canım yana da takıcaksan 5 metre oluyor 10 metre toplamda al canım
Aliiss Cileklipasta iki taraf yapacaksan 10 metre gidiyor canım grek tüller var 25 metresi 20 tl biz o şekilde almıştık kalan 15 metresini de küvez eteği yapmıştık
Fatma1663 Cileklipasta hastaneden kapı ölçülerini alın. Onlarda hazır var zaten ben öyle yapmıştım. Ona göre de tül almıştım
Cileklipasta Fatma1663 teşekkür ederim ama şu an almak zorundayım tülü 🙄 bi dahaki kontrolde en kötü sorar ona göre ekleme yaparım ☺️
Cileklipasta Tamam yanlış anladınız ya da yanlış anlattım sanırım ☺️ Yukarıdan aşağıya geçireceğim tabi ki bir sağdan bir de soldan olacak yukarıdan aşağıya tül, ortaya da isimli kapı süsümüz var :)
Gebeyimm Cileklipasta tül satanlara sor onlar biliyor ben 4 metre aldım sanırım tek şerit takıcam sana 8 gider o zaman