smnr_533 İdrar yolu enfeksiyonum çıktı. Doktor ilaç verdi ama içmeye korkuyorum gibi olupta ilaç içen var mı yazar mısınız
uykucukoalaanrs smnr_533 mecbur içmen lazım ilaçsız geçmiyor ben kaç kutu antibiyotik kullandım geçiyor tekrar yeniliyo gebelikte maalesef kurtulmak zor bu enfeksiyondan
izzzzz smnr_533 her tahlilde çıkıyor her seferinde veriyor kullanıyorum gebelikte normal biz de düşerebildiğimiz kadar enfeksiyonu düşereceğiz diyor doktorum
insomnia123 smnr_533 yaşamayan var mı diye sormak daha mantıklı 😐 maalesef sık karşılasılan bir durum ilaçlarınızı ihmal etmeyin ilerleyince daha zor oluyor.
Asklim smnr_533 hangisi pozitif çıktı bende sağlık ocağına verdim iki üç tanesi kırmızı çıkmış e nabız dan baktım
blnmyld smnr_533 İçmemen zarar verir bebeğe canım iç ki enfeksiyon gitsin doktorlar ona göre veriyor ilacı
vrlnbht smnr_533 ben de bugün bu soruyu sordum ben de de var bu korkular ama okudum içmemek tedavi uygulamamak daha kötü mecbur içicez sana hangi ilaçları verdi
beyzkync smnr_533 bende de olmuştu ilacı içtim sonra rutin olarak bol su içmeye çalıştım başka yolu yok ilacı ihmal etme bence🌸
elifaryc smnr_533 benimde hep var hamileligim boyunca devam etti hatta çarşamba doğumum var şuan bile acıma yanma sürekli tuvalete gitme istegi var daha önce tahlil defalarca bakıldı aslında çıkmıyo enfeksiyon ama doktorum fitil verdi gyno lomexin adı
kubimom Bende de çıktı ben zaten çok sık oluyordum şaşırmadım bana tek kullanımlık ağızdan alınan tek bir ilaç verdi bir de idrar kültür testi istedi duruma göre ilaç daha ekleyecekti kültür temiz çıkınca tek kullanımlık ilaç yetti
kubimom Ama idrar yolu enfeksiyonu için bol su içip tuvalete çıkmak daha hızlı iyileşmeme sebep oldu bence sürekli yudum yudum su içip idrarı bekletmeden tuvalete gitmek işe yaradı benim için
balmumu2 smnr_533 bende de çıktı bacım 7+6 yım şuan mecbur kullanıyorum munorol 1 günlüktü onu kullandım ve vincef antibiyotik 400mg verdi onu da kullanıyorum şuan çok kasık ağrım oluyordu meğer bu yüzdenmiş