esma_acun Kızlar şuan 11+5 haftalık hamileyim doktorun ultrasonunda 12+1 çıktı. Rica etsem cinsiyetten anlayanlar bakabilir misiniz 🩷 chatgbt nuna göre kız dedi bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum 🩷🩷🩷
esma_acun 7 haftalıkken size sormuştum biraz büyüsün demiştiniz şimdi bakabilir misiniz rica etsem🥰🥰 @Gokturkmom_ @Sarfaraz_17 @Gulsen4224 @happyela @beautiful_ @Esma006 @fato77 @NobleMom @valeriaa_ @seymagr_ @adinsmom2 @semrasoyk @annebaliii @Asmin12 @QueenBahar_ @keleebeeekkk @ciceki
beautiful_ esma_acun kıza benzettim ben sağlık ve sıhhat ile gelsin inşaAllah Rabb’im gönlünüzden geçeni nasip etsin ❤️
esma_acun beautiful_ kız tahmini geldikçe çok mutlu oluyorum 😍 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🩷
SuEr_Tu1512 beautiful_ kumsalyildirim annebaliii keklik1 kalbimdekiminik melike1449 esraede Esma006 sulecan5 ciceki valeriaa_ bebek_annesiii Esraky47 Kızlar daha önce baktınız mı hatırlamıyorum ama bana da yorum yapar mısınızzz🥹🙏
kumsalyildirim Ben pek anlamam ama chat gpt uydurmuş mu acaba diye bende bir sorayım dedim kız dedi 🌸🎀 İnşallah gönlünüzce olsun ☺️ benimde bir oğlum var şimdi kızçeye hamileyim 😍
1998gamze annebaliii keklik1 bebek_annesiii happyela 21 haftalık daha öğrenemedim banada bakar mısınız
esraede kalbimdekiminik sağlıkla gelsin inşallah öğrenince etiketlerim canım teşekkür ederim yorumun için ☺️🙏🌸