Mariyam_ Tüm Herşey kese şekli , Aşermeler , Karın şekli , Testler hissiyatlar 🫢 Kızımla herşey farklı olanlar İkinci Prensesim geliyor 🎀
Perim2 Mariyam_ sağlıkla gelsin canım benimde durum aynı 🌸iki kız fikrine alıştım bile 🤣Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin haftamızda aynıymış canım detaylın. Ne zamn
Mariyam_ Kızımda kese oval yuvarlak Bunda fasulye 🌸 Acı tuzlu ekşi Et ve ciğer aşermem tatlıdan tiksinmem ( ilk kızımın zıttı )🌸 Chatc..Erkek Gemini erkek Çin ve son adet tarihi hesaplamalari erkek 🫢Sonuç Prensesim geliyor 🎀 hayırlısıyla
Mariyam_ @Perim2 ben devlete görünüyorum Detaylı kalktı hastaneden Özelde sordumdum çok çok yüksek defiler yaptirmiycam sanırım🎀
Mariyam_ @vanilyalibuse Burdada sordumdur arkadaşlarımıza fikirlerini aldım Çoğu kişi Ben kesin erkek bebiş diyorum Dediler 🫢yapısından kendi usgsi ile karşılaştırmada oldu galiba Sonuç Prenses🌸🎀
Mariyam_ @vanilyalibuse Sizin de kesin mi Yani galiba hormonlardan mi oluyor bilmiyorum İnsan 2. Kez anne olunca herşeyi karsilastiriyor haliyle Herşey neredeyse farklı olunca da sadece çay içememek aynıydı onun haricinde Farklıdır galiba niye Yanılgıya kapıldık 🎀
vanilyalibuse Mariyam_ benim ilk gebeliğim 🥹💗 doktor kesin %100 demediği için detaylı ultrasonu bekliyorum ama artık o kadar benimsedim ki kız anneliğini, bence %100 kız 😅