cicekligunler2332 Kızlar park beşik ve anne yanı beşik aldım 35 haftalık olcaz ultrasonda 36 haftalık sizce ne zmn kurmalıyım
fikretbaciniz cicekligunler2332 ilki 36 haftalık kurmuştum ama daha geçte kurabilirmişim acelesi yokmuş
Yazmelegi_ cicekligunler2332 artık hazır edin bence. En sonda üstüne örtü serersiniz tertemiz durur❤️
cicekligunler2332 temmuzonbir valla satın aldık gelcek bugun sileyim iyice ozmn kurayım içindeki uyku setlerini hep yıkamıştım acaba sersemmi onları da sonra da üstüne örtü sererim
senati cicekligunler2332 ben aldığım gibi serdim dursun bir köşede üstünü örtersin ne olacakki ilerleyen haftalarda ne olcak bakalım belli mi olur keyifli keyifli kur ser
cicekligunler2332 fikretbaciniz işte bilermdim de çok hastayım aradan çıkarayım dedim tansiyonda çok düşük artık çok zorlanıyorum
fikretbaciniz cicekligunler2332 benim mobilya beşikti park yataktan kıruşunu daha yorucu ve uzundu ama dediğim gibi 38-39 da kurtulabilirdi ilk çocuk heyecanı işte
cicekligunler2332 fikretbaciniz evet ztn iptal ettik burdakini internnetten alcam gelene kadar kurana kadar anca ilk heyecan dediğin gibi ❤️