busedarak Cinsiyeti kaçıncı haftanızda öğrendinizz haftaya 12.haftam ve kontrolüm var görünür mü acaba
fatoss_ busedarak bana 11 de tahmin etmişti kıza benziyor dedi 16-17 de sanırım net kız dedi belki tahminde bulunabilir canm
vanilyalibuse busedarak 12. haftada %80-90 erkek denildi, 13. haftada başka bir doktor görünmüyor ama duruş açısına göre kız olabilir dedi, 15+5’te yine kız denildi 🌸🙏🏻
busedarak blnmyld bende özeldeyim tahmin de olsa yine biraz merak azılmış olur diye düşünüyorum şuan benim için tahmin bile yeterli çok merak ediyorum
blnmyld busedarak Bu seferde acaba doğru mu diye düşünüp duruyorsun emin ol özelse tahmin yürütür bence 😀
busedarak vanilyalibuse sağlıcakla kucağına alırsın inşallah beklemek şart oldu bana daha vaktim var cinsiyet için anlaşılan
busedarak blnmyld bakalım hayırlısı artık sağlıklı olsun da tek sağlıcakla kucağına alırsın sende inşallah
vanilyalibuse busedarak amiin inşaAllah siz de sağlıkla kucağınıza alın 🌸💗 ben de detaylıyı bekliyorum ne olur ne olmaz diye