Ezel04 BloomingMama her aklıma gelince gözlerim doluyor ben daha hamile olduğumu öğrenmeden 1,2 hafta öncesinde hep tiktokum full haile kadınlar ve test yapan çıkıyordu testlerde hep pozitif bende bunları her gördümde duygusalaşıyordum ondan önce yaklaşık 3 ay öncesinde test yapmıştım negatif cıkmıştı ama ben hamile olduğunu düşünmüştüm olmadımı öğrenince çok üzülmüştüm tekrar test yapmaktan korkuyordum gene negatif çıkar diye günler geçti annemle sohbet ediyorduk normal annem bir anda kız sen hamile değilmisin dedi yok ane değilim nerden çıkardın dedim bunu rüyamda seni gördüğüm etrafında çocuklar vardı kucağında da bir bebek vardı sana söylicektim sonra test yapıpta çıkmasa üzülmeni de istemem dedi ondan sonra kapatı annem nedense içime neden olmasın iki haftadır karsıma hamile ve test yapan anneler gördüm ve full pozitif çıkan oldu içime bir kıpırtı girdi eşi mde evdeydi onun yanına gıtım eczaneden test almasını istedim oda bana hamilemisin yoksa dedi bilmiyorum ama içinde bir his var ilk test yaptımda da eşim de yanımda dı o da çok üzülmüştü bu sefer farklı dı heycanldım bir an önce gelsede test yapsam diye gitmişti erken gebelik testi getirmişti en iyisinden olanı almıştı hemde iki tane yaptım testi bir kaç saniye içinde çok ama çok hafif silik bir çizgi çıktı eşim de aynı ilki gibi yanımda dı bende dedim yok var nerde diyo bende o çizgi gösteriyor diyor yok o testin kendi çizgisi dir dedim ben ilk test yaptımda böyle bir şey yoktu kıyasma yaptık yoktu öyle bir çizgi diyer teste eşimi gene olmadını nasip değilmiş dedi bende dedim bi teyzeme sorim anlar onunda int kapalıdır nasıl sorcamı bilemedim atım foto sonra aradım teyze sana bir foto atım bakarmısım dedim oda bana diyor allah bilir gene ne saçma şey atın bana dedi😅 dedim bak görürsün böyle tepki verdi eee bu hamilelik testi kızzz sen hamilemısın 🤣🤣 bende bilmedim için bilmem teyze hamile miyim dedim evet benim gördüğüm kadar hamilesin hayırlı olsun dedi kapatım kostüm eşime söyledim mutluluktan oda çok mutlu oldu beni kucağına aldı dondurdu ben baba oluyorum dedi 🥰🥰 o anda ki Mutluğumuzu tarif edemem çok güzeldi allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌹🌹
nnayman BloomingMama Ben iki sydır denememe rağmen olmamıştı pcosum var zaten adet düzensizliği yaşıyorum kaç defa kan verdim heyecandan olmuş mudur acaba diye ama olmamıştı hiç biri en son doktora gittin âdet düzensizliğim var hem de bebek istiyorum dşye hormonlar için kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim annesi biraz sabırsız sanki bebişimin 🥹
emine1309 Olma ihtimalini düşünmedim test yapmıştım hiç çıkmadı ,doktor 5,5 haftalık hamilesin deyince inanamadım o an kısa süreli bir şok geçirdim sanırım, kızım olacağını hissetmiştim.
harika3838 BloomingMama daha önce 3 düşük yapmıştım ve 4 yıldır istediğim bir bebekti. Tamamen sürpriz olarak öğrendim, öğrendiğimde üstümü giydiğim gibi ağlayarak acile koştum ve yol boyu inşallah sağlıklıdır diye ağlamıştım 🥹