Mom98 Biolog leke kremine iyi deniyor kiehls içinde iyi diyorlar clinique içinde iyi diyorlar 🤭 kararsız kaldım deneyimleyenler var mı🤷🏽♀️
Bulut74 Mom98 Biolog kullanıyorum gayet menunum. Bi ara bi kaç sivilce izim vardı onlar yok oldu. Onun haricinde lekem olmadı ama nemlendirmesi falan gayet güzel cildim aşırı kuru çünkü.
Mom98 Bulut74 güneş kremi görevi de görüyor mu yoksa onu ayrıca almak mı gerek malum yaz geliyor güneş lekeleri olacak güneş kremi şart aven in güneş kremleri iyi oluyor
Bulut74 Belinya evet 👍 ben kullanıyorum ni sıkıntı yaşamadım şükür 🤲 ilk hamile kaldığım dönemden beri 7 aylıgım şuan
Meryembzdmr Ben ben de biyolog leke kremini kullanıyorum gayet menunum şu an elimde yok ama yenisini isteyecğim. Gebelikte de kullanılabilir. Güneş kremi görevi de görüyor aynı zamanda nemlendiryor
Bulut74 Belinya sivilce kuruyor ya o zaman sür. Hani yeni çıkmış olursa yanıyor biraz acıyor. Benim sivilce çıktı kurudu iz kalmıştı alnımda falan sürdüm düzenli geçti. Normalde sivilce hiç olmaz yüzümde hamilelikte oldu.
Bulut74 ValideSultan https://instagram.com/biologkozmetik?utm_source=ig_profile_share&igshid=10imjkn2gh3v2