miniveben 12+5 günlük hamileyim , dünden beri idrarımı yaparken sona doğru çok afedersiniz idrarımı yaptığım yerde ağrı oluyor sonrasındada sürekli çişim var gibi oluyor yaşayan var mı ?
miniveben fatoss_ evet şimdi geçeceğim çok teşekkür ediyorum inşallah geçer bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum 😧
miniveben meyvemsi 😔😔hemen geçiyorum şimdi yoldayım umarım önemli bir şey yokdur çok korktum gerçekten
meyvemsi miniveben korkamana gerek yok bacim sadece evde gecsin diye beklemek hem senin hem bebek acisindan zararli sen su an en dogrusunu yapiyorsun insallah hemen ilacla halleder doktor icini ferah tut sen
temmuzonbir miniveben hiç canını sıkma sana suya karıştırılan bir ilaç vericek 2 güne iyisin bebeğe de hiç bir zararı yok korkma, bol su içmeye çalış
lunalia 2 hafta önce bende de oldu. İdrarımdan kan da geliyordu.Monurol verdi doktorum sonrasında geçti. Bol su için. Geçmiş olsun.
miniveben lunalia yaa yalnız olmadığımı bilmek en azından hamilelikte yaşayanların olduğunu bilmek bir nebze rahatlatıyor😔
kalekusu miniveben benim de 4. ayımda sürekli tuvalet hissi ve idrar yapamama problemim oldu. Böbreklerimden kum döküyormuşum idrar tahlilinde ortaya çıktı. Beklemeden ürolojiye ya da kendi doktorumuza gidin bence. Acilde de bakarlar tabi