nuray_kandemir Hanımlar kızıma isim bakıyorum bir türlü karar veremiyoruz en son eşimle Alara ismine karar verdik sizce nasıl yorumlarınız çok kıymetli 🥰🫶🏻
byzcly nuray_kandemir ben de Alara çok istedim ama eşim pek sevmedi. Ben de onun önerdiklerini sevmemiştim dkskkskaka şimdilik açelya ikimizin ortak fikri ama aklım hala alara’da. Bence çok güzel 💕
uzumlu_kekim777 nuray_kandemir bende dün kızımın olacağını öğrendim bir kızım var elif ikinci kızım olacak Allahın izniyle bizde elizan ecrin koymayı düşündük babası çok beğendi anlamlarını abimizde furkan elif ve furkanada uyuyor ama duyulmadık farklı bir isim 😇🥰
deniss_ byzcly annenin isteği olmadan koyulan isim bebeğe sifa olmaz derler siz istediğinizi koyun bence cocuk sebepsiz ağlarsa ismini begenmiyormus hatta
Yasem4 uzumlu_kekim777 Bence çocuklarınıza tek ve bilindik isimler vermişken, bebeğinize de öyle yapın. Elizan da Ecrin de anlamı yanlış bilinen isimler. İnternetteki güzelleştirilmiş anlamlara inanmayın.
deniss_ Yasem4 elizan uzaktan gelen ezan sesi yazıyor nette ama doğrusu ney ecrin de Allah in hediyesi diyolar ama bi yerde ecir çekmek anlamında olur koymayın diye bi tavsiye okumustum
byzcly deniss_ açelya benim de beğendiğim bir isim, ortak kararımız yani. Ben annesiysem o da babası, onun da beğenmesi istemesi gerek diye düşünüyorum. Mesela o derin dedi ben istemedim ben Alara dedim o istemedi sonra açelyada ortak noktada buluştuk 😅💕
Yasem4 uzumlu_kekim777 Elizan’ın bir anlamı yok. Uzaktan gelen ezan sesi olacaksa Elezan olur o. Ecir ücret, karşılık, hediye demek. Ecrin ücreti, karşılığı, hediyesi demek. İnternette her isme dinle, cennetle ilgili anlamlar uyduruluyor maalesef