beautiful_ haticecskn1 oğlumda 9-10 haftalık iken 24 saat yolculuk yaptım kızımda da 33 haftalık iken yine 24 saat yolculuk yaptım
temmuzonbir haticecskn1 doktorunuza sorun isterseniz her doktor farklı ilerliyor benim doktorum izin vermemişti, ama artık izin veriyor haftam büyüdü
meyvemsi haticecskn1 14. Haftamda istanbul kastamonu araba yolculugu yaptim 18. Haftamda ucak yolculugu yapicam sonrasinda yine araba yolculugu planliyorum doktor izin verirse sorun yok bence ben doktoruma danisarak yapiyorum yolculuklarimi
dmlaylla Ben 8 -9 haftalıkken 1 haftada 5 ülke gezdim şükür birşeyimiz yok. Yorucu oluyor o ayrı. Kaç saatlik bir yolculuk otobüsle mi
gamzeakarsu17 haticecskn1 bişey olmaz 2 saatte bir mola verip yürü ilerleyen aylarda daha zor oluyor bebek strese giriyor ama seninki daha kan pıhtısı kadar düşük riskin yoksa gidebilirsin
alev38 Ekstra bir sıkıntın yoksa yapabilirsin tabi ki ben 12 haftalık uçak yolculuğu yaptım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür sadece uzun yolculuk yapıcaksan arabayla falan 2 3 saatte bir mola ver yürüyüş yap biraz sabit çok durma
esnnz haticecskn1 daga yeni gittim geldim mersinden bursaya gittim 2 gun icinde geri döndum 14 haftalik
leylaannesi haticecskn1 6 aylık hamileydim 7-8 saatlik yolculuk yaptım ama 1.5-2 saatte bir mola verip yürüyüş yaptım biraz sorun yaşamadım sadece ayaklarım şişti biraz