Aslnal icran ben 2 yıl önce yaşadım tsh 0 t3 t4 yüksek çıkıyordu ilaç tedavisine başlamıştım şükür şimdi atlattım ilaç kullanmıyorum bide şifalı bi su demişleridi onu içtim geçti
icran Aslnal ilaç kullandığınız dönemde gebe kalınıp kalınmayacağına dair bisy söylemiş miydi doktor . Benımde dün tanısı konuldu nükleer tıp ts sitnogrsfyadan grever degerlndirilmesi için
_mom24 Zehirli guatr olarak da biliniyor canım hipertiroidi seninki benimki de tam tersi hashimato hipotiroidi.İlaçla şu an gebelikte sıkıntı yaşamıyorum sen de endokrinolojinin verdiği ilacı düzenli kullan bir sıkıntı yaratmaz
icran _mom24 çok teşekkür ederim sonuçlarla birlikte iki hafta sonra tekrar görünecem o zaman ilacı başlarız demişti ama ben 3 yıldır evliyim üç yıldır çocuk istiyoruz olmuyor inşallah bu tedavi sırasında çocuk olusmadjna engel olmaz
Aslnal icran o zaman gebe kalamamıştım tüplerim sıkıntılı idi ama bildiğim kadarıyla gebeliğe engel olsa bile düşük riski yüksek
icran Aslnal evet ben farkında olmadan tedavisiz gebe kaldım düşünle sonuçlandı yaklaşık olarak 9 ay geçti tabi o zamanlar bu tirole ilgili sorunumun olduğunu bilmiyorduk