beyzanurkocak Merhaba hanımlar Şuan 17+5 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım Kimler şeker yüklemesi yaptırdı Yaptırmayan neden yaptırmadı yorumlar mısınız
blnmyld beyzanurkocak Canım benim doktorum açlık ve tokluk kan şekerime baktı şeker yüklemesine gerek duymadı senin doktorun da belki gerek duymaz eğer değerlerin yüksek çıkmazsa
safiye18 beyzanurkocak ben yaptırdım cnm ilk kızımda yaptırmıştım ozaman çıkmıştı bu gebeligimde çıkar kesin diye yaptırdım ama çok şükür çıkmadı
Eftelya16 beyzanurkocak Ben dün yaptırdım gebelik şekerim çıktı. İçecek çok kötü tatlı ilk bir saat dünyam şaştı hatta uzanmak zorunda kaldım şimdi ölçüm yapıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum
pofidikanne blnmyld benim açken elim ayağım titriyor kan şekerim düşüyor sanki buna göre mi değerlendirme yapıyor doktor 🧐🤔 ben bu konuda tecrübeli değlim de
babyonn 10 kilo almıştım sadece şeker çıktı şok oldum şimdi diyet yapıyorum bebek önde gidiyordu biraz düzelmiş yaptırmasam bilemezdim asla
blnmyld pofidikanne Kaç haftalıksın canım tansiyondan da olabiliyor o , kan değerlerine göre bakıyor açken kan veriyorsun bir de tokken o değerlere göre karar veriyor
acelyademir pofidikanne el ayak titremesi şekerdir. İnsülin kullanıyorum gebelik diyabeti nedenli. Öncesinde insülin direncim vardı beneğim de iri
babyonn beyzanurkocak 30 28de şeker yüklemesi yaptık iki hafta önde gidiyordu yoksa doktorum üç hafta önce gerek yok demişti o zaman haftasıyla uyumluydu. Siz de doktorunuz yaptırın diyorsa yaptırın. Benim yemeklerden sonra hemen uykum geliyordu halsiz kalıyordum diyet yapıyorum şimdi o his geçti
pofidikanne blnmyld 16+1 olduk bugün de pek iştahım yok ama elim ayağım öyle de bir titriyor ki aç olduğumu anlıyorum acaba şekere mi baktırsam 🥴🤔
blnmyld pofidikanne Tansiyonunu ölçtün mü bende acıkınca hrp öyle oluyordum o haftalarda eğer tansiyon normalse bir kan ver baksınlar
meryys beyzanurkocak Ben zayıf hamile kaldım ve kiloda cok almadım. Ailemde şeker yok. 3 aylık şekerim normal, açlık şekerim normal ama seker yüklemesinde şekerim çıktı. Bence yaptırılmalı 2 dilim baklava yemissin, 1 serum taktırmışsın aynı şey
pofidikanne blnmyld hiç gitmedim ki hastaneye daha haftaya kontrolüm var ama muhakkak doktoruma söyleyecem çünkü çok kötü oluyorum bak yeni yeni belirti geliyo bünyem düşecek ve başım ağrıyacak sonrasında sanki hiç yemek yememişim gibi elim ayağım birbirine girecek 😑
Ezel04 blnmyld benim bi ara hep tansiyonum düsüyoruz kahvaltıdan sonra ilaki tuzlu bir şey yemem lazımdı yoksa akşama kadar ölü gibi geziniyorum ortalıkta