bebekcevik 1 kalp atışı oluşmaması, 1 boş gebelik şimdi de kimyasal gebelik. Bütün detaylı testler yapıldı bi sorun yok. Kızlar benim gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı ? Biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Esma006 bebekcevik kimyasal aslımda sağlıksız yumurta veya sağlıksız sperm sebepler oluşur bunu 10 da 9 kadın yaşıyor sorum yok onda diğerlerinde ise genetik testi fin yaptırın canım pıhtılaşma vs olajilir
selinhatay bebekcevik bir kalp durması, bir kimyasal üstüne hamileyim yarın doğumum var inşallah üstüne düşme düşünmemeye çalış allah hayırlı zamanda nasip ediyor canım biliyorum söylemesi kolay ne yaşadığını bi sen bilirsin ama geçiyor içini ferah tut
rabiaduru1 bebekcevik 1 kalp durması 2 kez de kendiliğinden düşükle sonuclanan 3 gebelik. Kimyasal gebelikleri saymıyorum bile. Genetik testte mutasyona ugrayan kromozom varmıs eşimin. Bende problem yoktu. 4. Ye hamile kaldm doğdu. Şimdi yeniden hamileyim 1 hafta kaldı dogumuma. Üzülme Allah yardımcın olacaktır.
duru202134 bebekcevik canım benimde bir boş gebelik sonra 11.haftada düşük sonrasında kimyasal oldu şimdi 17 haftalığım ben gebe kalmadan önce eşimle birlikte birkaç vitamin kullandık sperm ve yumurta kalitesini arttıran birde Omega 3 kullandım arı sütü kullandım mutlaka beslenme şeklinizi değiştirin vitamin kullanın
bebekcevik Esma006 bütün testlerimiz yapıldı şükür hepsi temiz ama olmuyor 2. Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyordum o da boş gebelik oldu
bebekcevik selinhatay ya ne güzel sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah, size ya da eşinize herhangi bi tedavi uygulandı mı ?
Esma006 bebekcevik keşke kalp atışı fln duyunca başlatsaydı sorun olmuştur boş gebeliği öğrenmeden önce kan sulandırıcı kullanmak Allah bidaha yaşatmasın inşallah