sertailesi Kızlar ben 4+4 hamileydim on gün sonra tekrar gittim muayeneye düşük tehlikem vardı kesem 4+6 da hala bebek yok napmam lazım doktor bekle dedi başka doktora goruneyimmi
seher4206 sertailesi geç döllenme olmuş ozaman kalp atışı ve bebek görünmesi için 8. Haftaya kadar zamanı var
nurrrrer sertailesi kuzum daha 4 haftalıkken bebek olmaz zaten bekle 6. Haftayı gittiğinde görürsün inşallah ama 6 haftadan önce gitme derim
sertailesi seher4206 kanaman olursa bekleme dedi çok korkuyorum kese etrafında kanama da var progestan kullanıyorum
sertailesi __cansu_ kanama olursa bekleme diyorlar çok korkutuyorlar büyük ihtimalle boş gebelik diyorlar ihtimal yüksek tutuyorlar kese büyümemis
seher4206 sertailesi stres yaptıkça daha bebişe zararlı sakin olmaya çalış Allah’ın izniyle birşey olmaz başka şeyler ile meşgul et kendini bende kanama yaşadım adet gördüm üstüne kesildi şuan 10 gün sonra gel dedi doktor bana da 5+2 şuan ama geç döllenme benimki de ultrason ile kaç haftalık netleşir dedi doktor ona göre öne çekecek adet tarihini bol bol istirahat et
temmuzonbir sertailesi sıkma canını benimde kanama alanım vardı kayboldu geri geldi hala var 25 haftalık olduk Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz stres yapma
__cansu_ sertailesi tabi kanama olursa mutlaka görün ama benmde 5-6 haftalıkken kanama 7.hafta biterkende kırmıza dönen sonra 9 haftalıkken tekrar kırmızı olan kanamalarım oldu ama bişey olmadı çok şükğr her kanama düşük demek değildir ama dikkate almalıyız tabıkı
temmuzonbir sertailesi tamam güzel belirti olmasada sorun yok, her gebelikte belirti olmuyor olsada devam etmeyebiliyor belirtiler, hiç stres yapmadan kendini üzüp yormadan kontrolünü bekle kanaman lekelenmen olursa acile git
gamzebnzr Bende bugun gittim iki haftadir olusmamis tekrar gel dendi bugun gittim.kalp atisi duyduk 6+6 bekle bende cok gerildim uzuldum hic stres yapma