birannecikk momsibel yaa geçmiş gitmiş olsun inşAllah canım benim inşAllah benimde başlar peki ağrıyla birlikte mi başladı bi anda mı oldu
momsibel birannecikk belim ağrıyordu öncesinde sadece kanama başladıktan sonra karın ağrımda şiddetlendi
birannecikk momsibel Rabbim sana tez vakitte en sağlıklısından evlat nasip etsin inşAllah 🥹🤲🏻 evet insan korkuyor yine mi aynı şeyler olur diye ama Allah büyük ya vardır bi hayır inşAllah
momsibel birannecikk amin Allah razı olsun canım. Rabbim tezden inşallah sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin başka çocuğun olsun olmasın gönlünde varsa versin inşallah ❤️
momsibel birannecikk yok hiç bir ilaç kullanmadım. Bahsettiğim hamileyken kullandığım progestan kan sulandırıcı falan canım onları bıraktıktan tam 7 gün sonra başladı. Özel hiç bir şey yapmadım kendi doğal döngüsünde başladı 2 gün önce 30 gelmişti betam
birannecikk momsibel anladım canım benimde bel ağrım var şuan hafif hafifte kasık ağrıdı ama çok hafif heralde 1-2 güne başlar
momsibel birannecikk bel ağrım oluyodu yine ama kasik ağrım nerdeyse bitmişti bir an hiç gelmeyecek sandım o kadar rahattım hani önden biraz ağrır leke falan gelir diye düşünüyordum ama hatta sırf bu yüzden dış gebelik mi yoksa diye korktum kan verdim artık birden geldi valla çok şükür tam rahatladım
momsibel birannecikk sende özel olarak dualarımdasin artık burada tanıdığım bir kaç kişide var onlarla beraber ❤️ rabbim hasret çeken tüm kullarına kolayca versin inşallah. 9 ile öğrendim önce güzel arttı benim 18 55 oldu sonra 83 89 da kaldı ilaçlarımı bıraktım 5 günde 30 a düşmüş işte bugünde 20 falandır herhalde. Olsaydı bugün 5+2w olacaktı
gorenler Normal bi regl gibi atlatırsın. Ben de 3 yıl denedim. Bir doktor combinol önerdi onu kullandım. Inositol yani. Değerlerim çok kötü değildi ama tembellik vardı herhalde. Yaşım da 35. Çok faydasını gördüm hamile kalabildim.
birannecikk momsibel Allah razı olsun canım benim❤️ inşAllah benimde bi an önce düşer ve kendiliğinden biter rahatlarım. Bende 185le öğrenmiştim Salı günü perşembe tekrar kan verdim bugün öğrenebildim 137ye düşmüş umarım iyice düşer
momsibel birannecikk düşer inşallah arkası sağlıklı olur 🙏🏻 sen ne yapacaksın peki genetik test yaptıracak mısın
birannecikk momsibel sanırım bi süre düşünmüyorum 4-5 ay kafam rahatlasın istiyorum çünkü haziranda kürtaj geçirdim temmuzda tekrar hamile kaldım Buda kimyasal oldu haziranda da patalojiye sonuçlarım gitti tertemiz çıktı yumurtalıklarıma bakıldı gayet sağlıklı dendi yani takdiri ilahi diyorum bidaha düşünecek olursam genetik test belki yaparım
momsibel birannecikk benim ilki boş gebelik olmuştu haziranda öyle kürtaj oldum 7. Haftada ama ilk olduğu için patolojiye göndermeye gerek görmedik. Şimdi de arkasına işte kimyasal başıma geldi. Daha kötüsü olmadı diye şükrediyorum yinede 1 ay kesin beklemek istiyorum ama sonra arayı soğutmadan denemek istiyorum. Bunun üstüne bir adet döngüsü daha geçsin öyle bakicam artık. Şimdi genetik test yaptiricaz mecburen 2. Kayıp oldu diye
birannecikk momsibel inşAllah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin soyadın neydi dua ederken öyle edeyim Sanada 🩷🩷