sevimlipandahii vanilyalibuse Oyyy acemi annecimm🥹🥹🥹 Herşeyi çok evhâm yapıyoruz cihazda sıkıntı vardır belki ondan iyi düşünelim 🫂✨
vanilyalibuse sevimlipandahii ay gerçekten konu bebeğim olunca evham kraliçesiyim kuzum 🥹❤️ yok karnına gidince duyduk çok şükür, hemşire de açken hiç çekilmeyecek bebiş geliyor, yemeğe düşkün olacak belli ki diyor ahahahah kocam Urfa’lı dedim ben de
sevimlipandahii vanilyalibuse ayy demekki aç gitmemek gerek kontrollere anlamış olduk 🤭bende artık sürekli biseyler yiyip giderim hiç bilgim yoktu bu konuda Neyse evham yapmaya gerek yok 🙈♥️
vanilyalibuse sevimlipandahii evet kuzum ben normalde aç gitmeyecektim ama belki kan alırlar diye aç gittim 🫠
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Ne demek🌸 Hayır aşkom daha belli olmaz büyük ihtimalle salı günü daha 11+3 olucam o gün hem kontrol var hem ikili vericem
vanilyalibuse SuEr_Tu1512 ayy hadi bakalımm, Rabbim gönlüne göre versin kuzum benim 🫂💞🌸💕🎀 Allah’ım sana da sağlıkla sıhhatle kız evlat nasip etsin 💖✨
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse İnşaaalllaahh Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🩷 Ezan da okunuyor şuan Rabbim kabul etsin duamızı🤲🏻🤲🏻🩷