elisamommy vanilyalibuse Zaten 16 17 Haftadsn Önce Hiö Duyulmuyor O Cihazla Gayet Normal Yine Gidip Duymazsan Tribe Girersin Daha Çok Canım Sıkıntı Yoktur Ben Korkup Acile Gittim Dr Bile Demişti O Cihazlar Pekte Normal Değil Diye Canım🌸
muuzoo vanilyalibuse bana bir kere baktı o cihazla sonraki gittiğimde dedim Allah aşkına şu aleti bana takma bu nedir dedim oyuncak gibi ben aletin yetersizliğidir diye düşünüyorum birde haftan çok erken olduğu için Allah bilir bebek nerde varsa yakınlarda bir devlet hastanesine gidin aklınız kaldıysa
vanilyalibuse muuzoo o kadar haklısınız ki, resmen oyuncak gibiydi 🥹 2 gün önce gitmiştim maşaallah kalp atışı gayet iyiydi 20. haftada yine gideceğim 🥹🙏🏻🤍 çok teşekkür ederimm 🎀
meyvemsi vanilyalibuse saglik ocagindaki cihazlar cok kalitesiz ve yetersiz moralini bozma kuzum 🤍 uzun zamandir senij postlarina denk gelmiyordum nasil gidiyor hamilelik cinsiyetin belli oldu mu her sey yolundadir insallah 🙏🏻🙏🏻🌸
vanilyalibuse meyvemsi canımsınn sağolasın aşkım benimm 🥹💗🎀 kızım oluyor Allah nasip ederseeee 🥹💗🙏🏻 çok şükür her şey yolunda, ben de uzun zamandır göremedim seni, sen nasılsın 🥹💗🫂
meyvemsi vanilyalibuse ay cok sevindimmmmmmm masallah saglikla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi 🌸 bende iyiyim valla gebelikle ugrasip duruyorum karnim cikti agrilarim var biraz biraz ama halledicez insallah 🤣
beautiful_ vanilyalibuse normal Birtanem ben o haftalarda acil doğumhaneye gittim eve haftan küçük ondan cihazdan duyamayız demişti
vanilyalibuse beautiful_ ilk kez deneyimledim ya sonuç böyle olunca korktum yalan yok ama şu anda çok rahatladım sağolasın kuzum 🫂💗🤍
vanilyalibuse meyvemsi oyy maşaallah amiinnn inşaallahh 😍❤️🙏🏻🥹 ay benim de karnım çıktıı 🥰 tam hamiş hissediyorum şu anda hahahaha 🎀 her şeyin yolunda olmasına çook sevindim balım benimm 🦋💕🥹💞🌸
beautiful_ vanilyalibuse korkma birtanem sağlık ve sıhhat ile kucağına alırsın inşaAllah prensesi benim minik gibi yaramaz olmasın ama 🤭
vanilyalibuse beautiful_ yaa 🥰🥰❤️❤️ amiinn inşaallah Rabbim razı olsun 🫂😍 şu anlık çok sakin gibi duruyor bakalım 😅
beautiful_ vanilyalibuse benim 16.haftada başladı hareketlenmeye maşallah doğana kadar durmadı şimdi yatakta dönmeye çalışıyor 😂
vanilyalibuse beautiful_ hahahahahah ayy yiyeceğim onuu 🥰🥰😍😍 Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin ❤️🫂