azraolug eylusssss Evde çektim, suni sancı yarın alıcaktım eğer gelmeseydi. Çok istedim kendi gelsin çünkü evet evde çektim ve şöyle başladı: gece 12 sancılar başladı öğlen 1 dünyaya geldi çok şükür.
eylusssss azraolug çok şükür çok sevindim sizin adınıza darısı bana inşallah kaç oldu alttan muayene de yapıldı açılma hiç yok çok geride henüz diyorlar moralim bozuldu
azraolug eylusssss kız daha var zamanın, 2 hafta var. Benim 1cm 39. Haftada oldu, ki yinede 40. Haftada doğurdum. Merak etme içini ferah tut. Bol bol yürüyüş yap ve eşinle ilişki çok işe yarıyor, (kendi deneyimim 😂.
eylusssss azraolug hepsini yapıyorum ya daha bugün alttan muayene yaptı o kadar geride ve sert ki kadın yapamadı bile benim korkum ilk kızım 42+3 haftalık doğdu Buda onun gibi geç olursa diye ve sıfır açıklıkla suni sancı almıştım o korkutuyor 😂
azraolug eylusssss Senin için bol bol dua edicem. Allah doğumunu istediğin gibi nasip etsin ve kolaylaştırsın.
eylusssss azraolug çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰❤️ sizin de bebişiniz sağlıkla huzurla büyüsün ❤️
kubran_ aogoya teşekkür ederim inşallah sizin daha kolay bir doğumunuz olur açıkçası Hint yağı ishal yaptığı için bebekte stres olup kakasını yapabiliyor diye şeyler okudum ve denemedim çuha çiçeği kapsülünü fitil olarak kullandım solgar marka belki etkisi olmuş olabilir çünkü açıklığım 3cm olmuştu kullanımdan sonra sancım birden muayene sonrası kendi kendine geldi bebek vaktini kendin belirliyor galiba öncesinde hiç yoktu
kubran_ azraolug Aminn teşekkür ediyorum sizin de bebişiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı evlat olsun gözünüz aydın