Star5823 yagmur_alkis ben de öyleyim aşırı kilo verdim su bile içemiyorum ama o ayva göbek duruyor olduğu gibi
Lodoss yagmur_alkis 11 haftalık olduk henüz birşey yok ama zaten hafif kilolu hamiş kaldım 157boy 61kg ile hamile kaldım şuan aynı kilodayım inşallah çok kilo almam 😢
bisidicem yagmur_alkis sindirimim tamamen durdu sanki 2-3 günde bir çıkabiliyorum tuvalete o yüzden karnım aşırı şiş gerçekten pantolonlarım falan olmuyo. Midem bulanıyo sadece peynir ekmek yedim kilo da vermedim anlamadım bu işi 🥹
feyzaciim yagmur_alkis çok tuhaf ama ben de çok şişmiştim. Hatta okul koro konserimiz vardı herkes hamile olduğumu anlamıştı 11-12. Haftada 🙇🏻♀️
yagmur_alkis Star5823 kaç kilosun ayıptır sorması benim kilom vardı bende biraz verdim yemiyorum hiç bisey kahvaltı dışında su içiyorum tek miyde yanması devam ediyor karnım 4 5 ay gibi boş şişlik var
bookworm Bu haftalarda bebekten değil de artan hormonlardan şişkinlik oluyor benim karnımın belli olması 16. Haftalardan sonraydı.
pembeniz Hormanlardan kaynaklı, gazdan kaynaklı çok şişlik oluyor bu haftalarda daha göbüşün çıkması için erken