sati2211_ ekinci7227 aynen simdi yapmadim kaset umutlu degilim pek diye bilmiyorum insallah yalanci degildir
sati2211_ ekinci7227 sizin yalanci gostermis ya tek bir testmi yapmistiniz bu markadan yoksa ben gibi farkli gunlerde bi kac testmi
ekinci7227 sati2211_ bunda çıkmıştı arkasından hemen farklı yaptım o tertemizdi hiç bişey çıkmamıştı yani
sati2211_ mrym1453 gerci bu belirgin yani normal silige gore benim yalanci oldu artimed ve daysdoctor
ekinci7227 mrym1453 artı Med güvenme canım o her türlü silik çizgi çıkarıyor sabah başka varsa onunla dene bununla umutlanma yani bende kaç defa öyle oldum bu test yüzüne
ekinci7227 mrym1453 valla bilmiyorum ki bacım ben de bu defa sente diye bir gebelik testi yaptım onda çıktı yani tam bilmediğim için bişey diyemiyorum ki hangisi iyi yalancı çıkmayan kızlar bilir görüp yazarlar inşallah
babymamm mrym1453 3 4 gün önce yaptım artımed yalancı pozitif verdi başka testle yaptım negatif ve saniyesinde çıktı kuruma çizgisi vs değil
babymamm ekinci7227 kesinlikle kalkmalı hamileliği bekleyen isteyen birinin bu testle umutlanması büyük günah.