Gebelige_yolculugum esraaad_ benimde ilk zamanlar kasık ağrım olmuştu ve sonra geçmişti o kadar umutsuzlanmıştım ki sonra 7. Gün test yaptım yoksada bileyim diye ve çok belirgin bir şekilde ikinci çizgi çıkmıştı inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım
esraaad_ eylusce günaydın test yaptım bugün ama nasıl foto ekleniyor bilmiyorum bi bakmanızı istiyorum
Gebelige_yolculugum eylusce bugün kalp atışını duydum canım herşey yolunda çok şükür 1 ay sonra tekrar kontrolüm
eylusce esraaad_ canım ilk ana sayfaya girince sol üstte seçenekler var ya ordan resim yükleye tıklayıp ordan link oluşturup link buraya yazıyorsun
eylusce esraaad_ canım barizzz pozitif hadi gözün aydınnn kaçıncı günün bugün kan testi verecek misin
eylusce Gebelige_yolculugum hadi hayırlı olsun canım. Benim de 3 hafta sonra olacak. 9+1 oluyor o zaman. Kontroller çok uzun değil mi yaaa. Ben her hafta görmek istiyorum
Gebelige_yolculugum eylusce valla bende 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum ama genelde bi sorun yoksa artık ayda bir çağıracaklar zaten
eylusce Gebelige_yolculugum evet ama yine de zor kavuşunca ekstra merak ediyor insan 🥲 ben o yüzden haftaya devlet hastanesine de randevu aldım
Gebelige_yolculugum eylusce çok mantıklı bende hem devlete hem özele gideyim diyorum ama özeldeki doktorumdan da çok memnunum
eylusce Gebelige_yolculugum ben de genel olarak özel doktoruma devam edicem canım ama yine devlette de kaydım bulunsun istiyorum. İlerde aksi bir durum olursa Allah korusun devlet hastanesi hiç kayıt yoksa sorguluyormuş. Doğum vs noktasında. Bi de bebişi çok özlüyorum ya hem özelde hem devlette sık görmüş olurum 🤗🤗☺️