eylusce Gebelige_yolculugum çok iyi canım maşallah 🧿 artık vajinal da karından da kese görürsün benim de bugün ikinci testim 71.5 çıkmjş
eylusce Gebelige_yolculugum sağ ol canım yarın tekrar vericem bakalım o daha belirleyici olacak sen bugün mü Dr a gideceksin
Gebelige_yolculugum eylusce bugün gidecektim ama farklı bir doktora gitme kararı aldım o yüzden pazartesi gideceğim
Gebelige_yolculugum eylusce evime uzak olduğu için yakın çevremde farklı bir doktor tercih ettim zaten sadece muayene olacak artık kendi doktorum gebelik takibi yapmıyor zaten
Gebelige_yolculugum eylusce şuan zaten sadece progestan iğne kullanıyorum onuda 10-12 haftaya kadar kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi
eylusce Gebelige_yolculugum anladım canım çok iyi o halde fazla ilacın yok ne güzel… bende ilaç çok , pozitif sonuçlanırsa heralde kademeli keser doktorum bakalım banada bayağı uzak kalıyo başka Dr a geçerim bende
Gebelige_yolculugum eylusce bide artık çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden de gidip gelirken zorlanıyorum eşim sürekli izin alamıyor tek başıma minibüslerle gitmek zorunda kalıyorum
Gebelige_yolculugum eylusce evet canım gittim keseyi gördük çok şükür bugün tam 5+0 29 eylülde kalp atışına gidicez inşallah
Gebelige_yolculugum eylusce ayyy sağol canım sanada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah