leylizer derya_1010 ilk gebelikte 20 kilo aldım ama çok zayıftım 48 kiloydum 1.64 boyla. İkinci gebelikte 12 kilo aldım şimdi üçüncü ama daha başındayım henüz almadım
nurbanucil derya_1010 31.hafta bitiyor 13 kilo aldım ama bacaklarımda varise bağlı ödemim var malesef ki🥲 doğumdan sonra lipoödem var mı diye de kontrol edilecek
canan_gncdl derya_1010 evet yaptırdım bi sorun görünmüyor dedi doktorum. 13 kilo almış gibi bi görüntüm yok şaşırıyorum tartıya çıktığımda
ozgecelik27 Merhabalar 65 kiloyla hamile kaldım şuanda 73 deyim gebeliğin ilk döneminden beri sürekli yiyorum son 1 aydır aldım bu arada bu kadar kiloyu kendimi hiç tutamıyorum sürekli ağzımda bişeyler var 🤭😅
rumeyyurmom derya_1010 evet doktorum 100 le bitiririz dedi ama yememe rağmen kilo almıyorum çok endişeliydim bebeğim de kilo almaz diye ama çok şükür haftasıyla uyumlu o da 🥲
derya_1010 canan_gncdl benimde öyle herkes hiç kilo almamışsın diyor ama kilom nasıl çıkıyo anlamadım 😅
sevtapg derya_1010 yok her şey normal: ben bi ara çok meyve yedim onlar kilo yaptı büyük olaıslık bende. Şiödi daha kontrollü tüketiyorum problem yok