beautiful_ derya_1010 ben doğurdum 20 gün oldu doğuma 68-69 arası gittim ve 1 hafta sonra tartıldım 58 kiloydum ve ödemlerim hala var 🤦🏻♀️
derya_1010 MrsSaka aa niye kınıyosun 75 im bende ayıp 😄 6 kilo çok daha yeni hamilesin azıcık dur bence ben durmadım hiç bak 75 olmuşum 😅
beautiful_ derya_1010 ilk gebeliğimde bu kadar almamıştım kızım sağolsun beni şişirdi 😄 Ama ikimizde güzel kilo aldık 🤭 maşallah 😄 Ve 42 kilo ile gebe kaldım 😄
derya_1010 MrsSaka şaka yapıyorum ama dikkat et gerçekten hızlı gidiyorsun bebişe yarar olanı ye kendin için olanı azıcık ye 😅
MrsSaka derya_1010 inanır mısın ıvır zıvır zaten yemem öyle cips falan full yemek tarafındayız 😂🫠 2 hafta önce bebek için 98gr demişti doktor uygulamada ortalama 70gr yazıyordu sevindim hepsi bana gitmiyor diye 😂
damlx derya_1010 12 haftalığım hiç almadım. Doktorum süreç boyunca max 7 kilo normal dedi oda bebekten dolayı. Abur cubur yemiyorum gereksiz hiçbir şey yemiyorum faydalı şeyler yiyorum. derya_1010 derya_1010
minikolik Hafta 3 kilo aldım 72 ile hamile kaldım 75 im ama ilk haftalar çok iştahım açıldı o arada aldım sonra hep stabildi
Cglglr derya_1010 ben ilk hamileliğimde 54 kg idim 65 ile doğuma gittim. Bir hafta sonra tartıldığımda 56 kiloydum. Şuan da 55 kilo ile hamile kaldım henüz 6 haftalık 2 gün önce öğrendim bakalım bu sefer kaç kilo alacağım
pofidikanne derya_1010 hamilelikten önce 60 63 arasıydı hamile kalınca da hep 63 olarak kaldım hâlâ öyleyim iştahım pek yok