ozgecelik27 derya_1010 Allahtan şeker yüklemesi yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı 😅 daha rahatım acaba neden bu kadar doyumsuz oldum 🤭 feci şekilde tatlıda yiyorum bu arada 😅😅 100 kiloyla girerim doğuma artık 😅🤭
1235A derya_1010 yok yaptırmadım canım ama 3 aylık açlık be unsilin direnç baktı Doktor sorun yok sadece hashimoto hastasıyım tiroid tedavisi gördüğüm için galiba hızlıca alıyorum
derya_1010 hilalkalkann iyi gayet dikkat et son zamanlar alıcan zaten onu hesaba katarak ye bebek için sadece yararlı şeyleri yemeye devam et ama ölçülü ☺️
1235A derya_1010 benimki gebelik te çıkıyor sonra düşüyor anlamszca oda yeni fark ettik ocakta bir bebeğimi kaybettim genetik testte cıktı onun dısında kızım da 52 kiloya kadsr düştüm diyet ve sporla zorlanmadan ama bilemedim
derya_1010 1235A 1235A ah başın sağolsun kuzum çok şükür Rabbim bir daha vermiş bak 🥰🤲🏻kaçlık atıyorsun ilacı bu dengesiz oluyo zaten ya sence ben şeker yüklemesi yaptırmalı mıyım yarın son günüm hâlâ düşünüyorum ya
hilalkalkann derya_1010 sık sık yemiyorum zaten sabah öğlen akşam iki öğün yemeye çalışıyorum ama olmuyor çabuk acikiyorum zaten yiyincede hemen şişiyorum 57 kilo ile hamile kaldım zayıf olduğum için çok kiloyu takmıyorum ama önünüde tutmaya çalışıyorum tabi
1235A derya_1010 amin teşekkür ederim cok şükür Rabbime 50 mg banada dedi doktor ama kızımda yaptırmadım mesela sorun olmadı bunda suyumuz fazla biraz yapalım diuor ama bende kararsızım
derya_1010 ozgecelik27 haha😂 delisin ya seninki alttan çıkmıcak belli oldu 😂 kız merak ediyorum doğum yapıcagın zaman beni bul 😄
derya_1010 hilalkalkann dikkat et bacım şaka maka olan bize oluyo zaten sonrasında yemek yemek ne kadar güzel bişey dimi 🤭 dur şimdi gece gece bişiler yemiyeyim susayım ben 😄
seyda_diablanco mehtapp7 35. Hafta 8 kilo aldım şişko olduğum için çok kilo almadım diye düşünüyorum 😂😂
ozgecelik27 derya_1010 bulucam işallah çıkartabilirim 😅 Allah sonumuzu hayır etsin bakalım. Herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin işallah 🙏🌸🥰