Ssuuddee Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım sadece açlık tokluk şekerine baktırmıştık doktorum yeterli olacağını söyledi açlıkta tokluk da90 dı bi sıkıntım da yoktu şimdi 31.haftadayım ve çikolata ya da tatlı yediğimde sıcak basması gözlerde çok hafif bulanma ve halsizlik hissediyorum acaba şekerden olur mu
Gulenay Hiç korkma şeker çıkmamış benim açlık 100 tokluk 209 çıktı diyet verdi ve istediğim hiçbirşey yiyemiyorum günde 4 defa ölçüm yapıyorum cihazla üzücü zor geçiyor benim sen hiç endişe etme keyfine bak bende 31 haftalık oldum şükür sağlıklı gelsinler inşallah ❣️🙏
Ssuuddee Gulenay inşallah canım Allah yardımcımız erken Doğum riskim var benimde 6 haftadır yatıyorum sürekli belkide o yüzden kendimi dinliyorumdur olsun belirti veriyor mu yükselince
Gulenay Diyetimi bozunca belli ediyor baş ağrısı ve omuzlarımda baya bi ağrı oluyor ama canım çok tatlı istiyor bildiğin gibi değil çok zor geçiyor senin yok hiç endişe etme dinlen kimseyi takma keyfine bak sağlıklı gelecek bebişlerimiz merak etme 😍🙏💙