Hilal1907 Kizlar surekli enfeksiyon cikyo bende 17 haftaligiz. napmaliyimm aynisini yasayan var mi İlerde sorun olurmu acaba. Bi arkadasimdan duydum bebege de geciyormus falan.
Saratln Hilal1907 bol su iç.. bana çok hafif ilaca bile gerek yok ama iltihap çıkmış çok az süt ürünlerini azalt dedi
ysm- Hilal1907 bendede var evlendiğimden beri geçmeyen bir enfeksiyon. 21 haftalığım tekrar tahlil verdım ve yüksek çıktk böbreklere bakıldı genişleme varmış ihmal etme.
Hilal1907 Saratln suyu cok iciyorum cnm sut hic icmem sevmem yani ama peyniri cok yiyorum etkilermiymis acaba
Hilal1907 İdrar yolu enfeksiyonu yuzunden 33+4 de erken dogum yaptim aynini yasayanlar icin yaziyorum cok dikkatli olun
Nur_nur06 Hilal1907 idrar yolu enfeksiyonu oldunugu nasıl anladın canım bende akıntı var sürekli beyaz başka bir durum yok
Hilal1907 Nur_nur06 yanma oluyor surekli. İdrar ve idrar kulturu verdigimde cikiyor. Simdi ikiz hamileyim bunda da surekli takip ediyorumm iki kat riskliyim hayirlisiyla kurtulayim
Hilal1907 Duygu4444 surekli kullandim ama tekrarladi hep fitil kullandim suya katilip icilenden kullandim en son antibiyotik kullandim bidaha fitil verdi kullanamadan dogurdum