zeyzeynur eliffyy inşallahh canım🤲🏻ben isterse yaptıracaktım ya şekerli şeyler falan tüketiyorum gebelik şekeri varsa da keserim diyordum ama benimki ileri haftayı geç bikaç gün geriden geliyo
eliffyy zeyzeynur bende biraz tüketiyorum ya çikolata tatlı vs.Bu yüzden şekerim çıkar diye korkmustum
eliffyy zeyzeynur birkaç gün geriden birşey olmaz inşallah kuruyemiş ve kaşar türleri iyi geliyor diyorlar bebege
zeyzeynur eliffyy tüketiyorum bol bol muzda iyi geliyo diyolar onu da yiyorum eşim zaten tutturuyo bak kaşar ye bebeğe iyi geliyomuş diye yememem ne mümkün😅😅😅
eliffyy zeyzeynur 😅iyi yapıyormuş kocanız zayen bu son 3 ay kilo alıyorlarmus baya artık tosun evlatlarımız olur
zeyzeynur eliffyy ben aldım bile +8… düşün 6sını iki ayda aldım sonra aylarda daha çok alırsın diyorlar korkuyorum…
zeyzeynur eliffyy inşallahhh uygulamaya göre 3.trimesterdayım ama 27haftadan sonramıydı 28 değilmiydi ya
eliffyy zeyzeynur ben 10 kilo aldım😅herkes diyor şimdi kilo alma zamanı diye de yürüyüşe bailayacagım çok yemek de yemek istemiyorum artık
eliffyy zeyzeynur uygulaamaya göre benim de 4 gün sonra 3.trimestire giriyorum bakalım.27.hafta herhalde başlangıcı
zeyzeynur eliffyy benimde aksine iştahım arttı çok çabuk acıkıyorum iyi yememe rağmenn🥲 neyse bebişler iyi olsunda sonrası verilir inşallah diyelim🥲🥹
eliffyy zeyzeynur ya ben acıkıyorum ama iştahım yok yani hiçbirşey yemek istemiyorum.Zorla aç kalmayalım diye yiyorum
fnurtncr fikretbaciniz sizin doktor da az dedi mi acaba benim de öyleydi ama az dedi arastirinca az demiyor ama bu haftaya göre iyi gibi