yagmur_alkis 9+6 kalp atışı kaç bebişlerinizin inanıyormusunuz kız erkek yüksek yada sayı az olursa cinsiyet tahminine ?
yagmur_alkis sum_doa ahaha yeni değil varmış biz yeni biliyoruz doktora sordum güldü 😂 yani yüksek olunca kız oluyormuş felan Tiktoktan izledim bende
hanimcelenk Bence dogruu benım ıkızlerım olacak ınsallah ıkısının de kalp atısı 120nın ustundeydı hep ıkısı de kız :) arkadasımın da oylee :)
gizem_275 hanimcelenk ayyy benim de ikizlerim olucak Allah nasip ederse. Haftaya 8. Haftaya giricem🥹 ilk kalp atışlarında birinin nabzı 121 birinin 132 ydi. İnşallah iki tane bal gibi kızım olur benim de. Öyle istiyorum ki🥹💕
kumsalyildirim İlk hamilelikte bilmiyordum öyle bişey ama . 2. Hamilelikte bebeğin kalp atışı 160 civarlarında oluyordu kızım var şuan. Hurafe ama kiminde tutuyo:)
yagmur_alkis gizem_275 düşük geldi kız bebek için 9 haftalık gittim 178 160 arası gösterdi doktor tabi nasip yani
kumsalyildirim gizem_275 benim bildiğim 140 üstünde kız altında erkek :)) ama tabi ki hurafedir bilimsel dayanağı yok