allyslife vanilyalibuse şşş güzel düşünüp güzel konuşuyoruz lütfeeen.. sen iç, suyla destekle, Allah’a emanet et sakince bekle🫠 enfeksiyon ilerleyince yanma, batma, kaşıntı, ağrı oluyro zaten
allyslife Bsra74 rica ederim, rahatsız ediyorsa mesela yarın giyeceğin çamaşıra bu akşamdan damlat katla kaldır, bir gün sonra giy. Ya da sprey şişesine sulandırarak ekle, çalkala seyreltilmiş şekilde sık çamaşırına. Her türlü olur
Bsra74 allyslife sprey şeklinde kullanırım büyük ihtimalle çok canım sıkıldı inşallah geçer hemen dut kurusu da aldım oda işe yarıyor dediler inşallah işe yarar 🤷♀️ çok teşekkür ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰
gulsahyazici allyslife merhaba bendede idrar yoku enfeksiyonu vardı onun için kendime cranberry ekstratı almıştım probiyotikli hamile kalfığımı sonradan öğrendim takviyeyi kestim siz kullandınızmı hamileyken. Cuma randevum var daha hiç kontrole gitmedim 5 haftalık hamileyim
allyslife gulsahyazici 33 haftalığım, gebeliğim ortalarında da kullandım, 30′dan beri de her gün kullanıyorum, doğuma kadar devam edeceğim enfeksiyon oluşmasın diye. Doktorum da ebem de kullanımı onaylıyor.
allyslife Bsra74 dene canım nasıl rahat ediyorsan, şifa olsun inşaallah. Dut kurusu benim senelerdir vazgeçilmezim. Her hafta 2-3 gün içmeye özen gösteriyorum. C vitaminiyle de destekliyorum. Doğuma kadar korumalıyız kendimizi🫠 amiiiiin hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşaallah canım💖