Merveeliyy Öncelikle mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim🌹😍🌸 soruma gelecek olursak ben doktor değişmek zorunda kaldım 6 aylık hamileyim aşırı doğum korkum var daha önce vajinismus diye bir illet geçti başımdan demem o ki bana tatlı sevecen çok iyi ilgili bir doktor tavsiye eder misiniz 🤦♀️🌹🌸
Elcnekc Merveeliyy ncr hastanesi hamit soysal canım çok mülayim ilgili bi doktor aynı zamanda hatemde yılmaz genco var oda ole yine ncr hastanesinde yurdanur açılmış var oda güzel bi doktor
Yaser27 Merveeliyy valla hatice hanım doc.dr olduğu için biraz pahalıydı ben bekarken gidiyordum ve bi operasyon geçirdim. Muayene ücreti o zaman 153 tl idi . Ama sigortadan sigortaya değişiyor arkadaşım dan 200 tl almışlardı
Merveeliyy Yaser27 neden o kadar pahalıymış ki ben de k.maraşta gidiyordum 65 TL arkadaşım doçente gidiyordu o da 65-70 değişiyordu
Yaser27 Merveeliyy valla bilmiyorum canım baya pahalı hatice hanım ama orada randevu bile zor buluyorsun iki hafta önce alıyordum ben muayene için
Pnrmrcn27 Merveeliyy yaşam hastanesi esin Bilik şiddetle tavsiye ederim çok şirin tatlı bi bayan insanı rahatlatıyor ücretide 75 tl. Medikal Hatice 250 lira alıyor boşuna verme derim gerek yok bebişin sağlığı yerindeyse 👍
Merveeliyy Yaser27 hımmm yok ben zaten sakin bir doktor istiyorum kalabalık olunca aceleye geliyor🤦♀️
Elcnekc haticehk canım ncr de doğum ne kadarmış ben hiç sormadım daha 20 haftalığız sezeryan oluyor benim aarada
Merveeliyy haticehk Ben de sordum dün birine sigortası yok diye 1300 müş benim var daha uyguna mı gelir acaba bir de askeri personel indirimi oluyor bazı hastaneler de ncr de varmış belki daha uyguna gelir
Merveeliyy Eylem2019 hımmm Ayy inşaallah sağ Salim alırız kucağımıza 😍👼🏻Çünkü zaman geçtikçe daha çok heyecanlanıp korkuyorum🤦♀️