aleynaakn Merhaba benim salı günü transferim var ama 1 gün önce progestan testi istedi sizin 1 gün önce kaç çıkmıştı ve çok utanıyorum ama transferde opu gibi vücudunuzu örtüyle kapatıyolarmı doktorum erkek ve biraz utanıyorum o an stres olmak istemiyorum
Aslnal aleynaakn progesteron 1 in altında olmalı diye biliyorum canım benim doktorum da erkek di normalde örtü ile muayene eder çok hassasdır bu konu da ama transfer de maalesef örtü olmadı bende çok utandım ama bi kaç dk sürüyor hemen üzerini kapatıp yatağına alıyor hemşireler Rabbim gönlünün muradını versin hayırla sağlıkla kavuş yavruna 💕
pamuksekeer aleynaakn dondurulmuş transfer oldum 12,24 dü düşüktü hatta değerim ona rağmen transfer oldum transferden sonra iğneyi sadece sabah yaparken 10. Haftaya kadar sabah akşam yaptım şu an 34. Haftaya giricez
aleynaakn Anladım canım inşallah allah herkese hayırlısını versin onuda heryerim kapalıydı ondan merak ettim benim 1in altında çıktı ama transferden önceki gün yine bakılacak dendi ilaçlar iyi geldimi diye sanırım yüksek bir deger bekliyolar