AzraMelek Haftama girdim ama hala ne demir ne de herhangi bir vitamin takviye kullanmiyorum siz neler kullanıyorsunuz. Özelde bir doktorum var ama sadece OMEGA 3 ve çatlak kremi önerdi acikçası içime de sinmedi ondan öncede devlete bı kaç kere gittim onlarda bu konuda bir şey söylemedi kullanmamız şart mı değil mi onu bile bilmiyorum
pofidikanne AzraMelek bende hiç bişey kullanmıyorum inşallah kullanmaya da gerek kalmaz zaten bişey yiyemiyorum bide ilaç felan abo Allah korusun 😄🙈
meri142334 AzraMelek ben devlet takipliyim ikili taramaya gittiğimde doktor 3 tane ilaç yazdı vitamin ve demir ilaçları sizlere neden yazmadılar acaba
ekincikk AzraMelek en basından beri multivitamin 13 haftadan sonra multivitamine ek d vit demir ilacı kullanıyorum magnezyumda yazdı ama henüz başlamadım 20 haftadayım
tubaisenc55 Kızlar bende hicbirsey kullanmıyordum sonra vitamin degerlerimin cok düştüğünü farketti doktorum. Acil olarak busuru ilaca ve iğneyi başladım bebeğini etkiler doktor dedi aman cok dikkat edin.
MehtapDurak meri142334 4 aya kadar folikasit kullandım 4 aydan sonra demir ilacı vitamin ve magnezyum başladık