rian_smom 2 ay önce doğum yaptım açıkcası tek bildiğim yöntem prezervatif gözüm o kadar korkuyor ki ona da güvenemiyorum açıkcası, kesin korur dediğiniz yöntemler nedir?
susamitanesi rian_smom doğumdan sonra ilk reglimde koşarak spiral taktırdım tekrar bebek düşününce çıkardık ama doğumdan sonra yine taktırıcam yani spirale vücut alışana kadar zorluyor ama en azından kafam rahattı ayrıca süt korur gibi düşünmeyin dikkat edin çünkü bi kesinliği yok arkadaşım 3 aylıkken tekrar hamile kaldı
cylnboran04 rian_smom bende 4 ay önce doğum yaptım Prazatıf ıle korunuyoruz eşim sprıal taktırmama ızın vermedı
rian_smom susamitanesi sütüm yok zaten emzirmiyorum da en garanti yöntem o gibi duruyor ama ürkütüyor o da biraz nedense
cylnboran04 rian_smom kanaması çok okuyor kayma oluyor hatta bazen ipi bile kayboluyor herkezde farklı oluyor çoğu kısıde ıyı cogunda degıl
pofidikanne rian_smom yok bacım kaçmak gibi değil kızımdan sonra bende bel fıtığı çıktı somra skolyoz eğriliği dendi bu sebeple korkuyorduk çocuk olmaması için ondan sonra düzelince 2ci bebik oldu 😂
susamitanesi meri142334 tüplerini bağlatıp hamile kalan bile var hiç bi yöntem kesin korur diyemeyiz zaten ama biçok yönteme göre daha iyi gerisine yapıcak bişey yok
fikretbaciniz rian_smom hormonu çok bozduğu söyleniyor eşim normalde spiral takma korunuyorum zaten diyor ama spiral benşm için daha iyi gibi 8 ay oldu doğum yapalı
ikiprensannesi___ rian_smom kesin korur diyemem ben ilk dogumdan sonra 4 sene boyunca geri çekilmeyle korunduk bizde işe yaradı 4 sene hiç bir şekilde hamile vs durum olmadı sonra dedik hadi 2.ci olsun kardeşi olsun artık korunmayı bıraktık 2 3 ay içinde hamile kaldım şuan bebem 4 aylık yine aynı geri çekilmeyle korunuyoruz
gece_yolcusu rian_smom Koluma çip taktırmayı düşünüyorum doğrusu yüzde 99 koruma oranı diyor gerisi Allah ın taktiri. Hormonlu çip. 3 senede bir değişiyor