tik2302 Sabah bulantılarım aşırı oluyordu doktor prilam dr yazdı kullandım işe de yaradı ama sürekli kullanabilir miyim zararı olur mu bilemedim
Luise tik2302 Ben 15+5 haftalık hamileyim 7. Haftamdan beri kullanıyorum bi zararı yok dedi doktor rahatlıkla kullanabilirsin 🌼
Masal777 tik2302 bana doktor geçe yatmadan önce 2 tablet alıp keser dedi eğer Saba bulantı olursa 1 tane daha iç dedi ama ben 1 akşam biri de ogilen sonra içiyorum boyile işe yaradı benim bı zarar yok
melismersin tik2302 doktorum bana günün 4 öğünü 2 şerli yazmıştı onu. Tabi size nasıl yazıldıysa öyle kullanın. Ben 20. Haftamdan doğum yapana kadar kullandım yani hergün. Sizde işe yaramış bende bazen yaramıyordu🫠
tik2302 Luise bana da zararı yok dedi ama malum çevredekilerin söyledikleri insanın içine kuşku düşürüyor
gozdeavci tik2302 Hamileliğin ilk haftalarında başladım uzun bir süre de kullandım. Günde 4 taneye kadar kullanılabiliyor. Ben gece yatmadan 2 tane içiyordum yetiyordu hiçbir sorun yaşamadım ☺️
Luise tik2302 Doktorundan başka kimseyi dinleme balım her kafadan bir ses çıkıyor çünkü doktordan daha mı iyi bilecekler boşver 😄