karakutu İnstgramda doğumdan yürüyerek çıkan hanımlar ve pozitif doğum hikayeleri görüyorum. Hep başka ildeler. Bursa da da var kı acaba öyle doktorlar memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz
gozdeavci karakutu Ben Yıldırım Dorukta Özge Gürbüze gittim. Suni sancıyla başlamasına rağmen nispeten kolay bir doğum süreci geçirdim. Gerçekten doğumdan yürüyerek çıktım ☺️ Hamilelik boyunca çok memnun kalmıştım tavsiye ederim
seneminto karakutu sadece sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla adnan orhan hoca çok güzel tane tane anlatıyor her şeyi. Denk gelmediyseniz belki bir bakarsınız.
maviportakal_ karakutu jimerde fatma nuray sözeri var ben onda yaptım doğumumu çok memnundum erken doğum sürecimi çok iyi yönetti doruk nilüferde de ayşenur hanım var ondan da çok memnun kaldım fatma hanımı tanımasaydım ayşenur hanımda yapardım doğumumu
karakutu gozdeavci Mustafa Kemalpaşadayım ben özge gürbüzü başka biri daha tavsiye etti aslında Nilüfer doruk daha yakın gibi ama tavsiyelere istinaden yıldırıma da bakacağım gibi teşekkür ederim☺️
karakutu seneminto siz söyleyince baktım o kişi olduğunu bilmiyor muşum karşıma çıkıyormuş inceleyeyim :)
karakutu seneminto bende İstanbul’dan Bursa’ya geldim bilmeyince hepten yabancı kaldım İstanbul’da olsam yine bulurdum gibi geliyor ya 🤭