zefa12 Kızlar kızda canın ekşi erkekte de tatlı çeker diyolar bu ne kadar doğru sizce bizim bir tanıdığımız kıza hamileyken kasa kasa limon yemiş tatlı mesela ne çekiyor canınız
busrayalcnn zefa12 erkek bebiş bekliyorum kaç kavanoz turşu ve erik yedim bilmiyorum 😂😂 asla tatlı istemedi canım
fikretbaciniz zefa12 ben ilkinde ekşi ekşi kasa kada erik yedim oğlum var ikincide hiç bişey aşermedim yime iki oğlum oldu
busbus222_ zefa12 oğlum olduğunda cidden hayatımda yemediğim tatlıyı yedim şimdi de hayırlısyla ikiz oğullarım olacak ve tatlıdan tiksindim eşki çok yedim yeni yeni tatlı yiyorum arada 😂😂
nuroguz06 İlk 3 ay ekşi şeyler çok fazla tükettim erik mesela. İlk aylarda mide bulantıları vs olduğu için ekşi mideye iyi geliyor bastırıyor ama 4. Aydan itibaren ekşi yiyemez oldum tatlıya döndüm ve erkek bebişe hamileyim
kincikupelikiz zefa12 oğluma hamileyken sürekli ekşi tuzlu şeyler çekerdi canım 30lu haftalardan sonra tatlıya döndü şimdi de bir ara tatlı istedi bugün turşu falan çekti ama iki hamileliğimin de favorisi sarma 😂😂😂😂
mamymir zefa12 ben oğlumda da hep ekşi ve tuzlu yedim kızım da da aynı şekilde ekşi ve tuzlu hiç tatlı yedigimi hatırlamam ama normalde çok severim değişiyor bence
_Uykusuzanne1 zefa12 yani bu saçmalıklara inanmıyorum, kızıma hamileyken sürekli tatlı yedim haftanın rahat 3-4 günü tatlıcıda aldım soluğu şimdi oğluma hamileyim ilk 4 ay limonu tuzlayarak yedim artık tansiyon yerlerdeydi o derece😂
allyslife zefa12 ilk 3 ay sadece greyfurt ve tuzla erik yedim, bebeğim erkek😂 7.aya kadar da tatlıdan çikolatadan iğrendim. hiç alakası yok
temmuzonbir zefa12 tamamen yalan, asla tarlıbyiyemiyırum tatlı bişey görünce midem bulanıyor, ama ekşi olan herşeyi yerim turşu suyunu bardaklarda içerim oğlum olucak
ikizlerlemucadele zefa12 kızımda hep turşu ve şeftali aşerdim ikiz oğullarımda da aynı ama kızımda yiyemediğim tatlıların hıncını bu hamileliğimde çıkartıyorum biraz doğru bu batıl inançlar😅