ozlem_syy denizhimi gözükebilir ama 6. haftayı biraz geçirmeyi bekle derim. hem kese kalp atışı duyarsın. 5. haftada gidip keseyi görsen kalp atışını duymadım diye stres olacaksın. tecrubeyle sabit.😂😂
zuhalak ozlem_syy bende 2 gün sonra kontrolüm var ve ilk gittiğimde 4+5 ti ama sadece endumetruyum kalınlaşmıştı doktor evet gebelik var dedi 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi ve bugün 6+5 im çok stresliyim bir sorun olacak diye
ozlem_syy zuhalak olumlu güzel düşünün ki güzel olsun😇 tedirgin olmamak elde değil malesefZ inşallah güzel haberler alırsınız.
buketbuk denizhimi canım kese gözüküyo normal karın ulturasonunda ben 8 haftalığım hiç vajinal yaptırmadım
denizhimi Kizlar bu gün kontrole gittim kese. Gözüktü sadece Karindan 7 eylul tekrar gidecem kalp atisi icin
denizhimi gamzebalkrz son adet tarihime göre 5+5 olmasi gerekiyor ama doktor O hesaplamayi kalp atisi baslayinca sayacagiz suan kese 4+6 gözüküyor dedi kalp atisi basliyinca son adet tarihinden sayiliyormus
sedaaca Şu an 5+3 deyim henüz randevu almadım birkaç gün önce beta 5300 çıkmıştı. Randevuyu ne zaman alayım sizce kalp atışı duyabilir miyiz.