Hilalsydn Merhabalarr Daha önce hastanede doğum yapmış anneler doktorlardan ebelerden karşılaştığınız olumlu olumsuz tecrübelerinize çok ihtiyacım var 32. Haftadayım süreçte beni neler bekliyor çok merak ediyorum özellikle suda doğum deneyimini yaşamış olanlar var mı süreç nasıl ilerliyor hadi sohbet edelim 😍😄❤️
minee5 Hilalsydn ben orada doğum yaptım hastaneden temizliğinden çok memnundum suda doğum için anlaşmıştık fakat doğum anında doktorum uygun olmadığını söyledi normal doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim yine orda düşünüyorum ama doktorum yok kararsızım :/
Hilalsydn Hayırlı uğurlu olsun😍 ben Ayfer hocaya gidiyorum memnunum ama Betül hocanın da çok iyi olduğunu duydum
melodietriste Bende aynı hastaneden doğum için paket aldım. Emel hanım takipliyim, mart başı olacak inşallah 🤲🩷 umarım çok güzel geçer hepimiz için süreç 🧿🤲
melodietriste zzeynepzz paket olarak nakit 105 bine aldık. Sadece doğum da normal 50 sezaryen 70 civarı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam
melodietriste zzeynepzz 10 muayene 5 kontrol, şeker yüklemesi, 2 li tarama testi, 9 nts, oda süsleme fotoğraf çekimi, doğum sonrası bebek içim 3 aylık takip aklımda kalanlar bunlar 🙏