busrabaskal gzeemnr ben kızımda önce suyum geldi 24 saat yeter dedi dr o yüzden sancısı bekledik yavaş ilerledi 21 saat sonra kızım kucağımdaydı
gzeemnr busrabaskal kendi sancılarınızla dogum yaptiniz acaba bana suni verildi ve suda öyle ani boşalma olmadi cok azicik su gitti ve suyu da hala iyi bebegin
hemingway gzeemnr kaçıncı haftadasın yavrum bir de normal merak etme 4 cm’den sonra hızla açılıyor şiddeti ne kadar artarsa ağrının o kadar açılma oluyor
busrabaskal gzeemnr bana ilk doğumun bekleyelim açılma ve sancını ona göre suni demişti ama yavaş yavaş açılma oldu ihtiyaç görmedi.sunide zorlanırsın demişti
hemingway gzeemnr aşkım doğum yapmışsındır bence şimdiye kadar bekliyorum güzel haberlerini durumun nasıl? ❤️
elifsn23 gzeemnr Allah yardımcınız olsun suni sancıyla 4 saatte doğurmuştum öncesinde 4 cm açıklığım vardı
gzeemnr elifsn23 ne kadar güzel ben 4 cm de bile ölüyorum sandım ki 4 cm acikliga 9-10 saatte falan geldim bu kadar yavaş ilerleyen bir sürec olacagini bilmiyordum
gzeemnr hemingway evet doğurdum çok şükür ama 16 saatte ve çok zordu açılmam ilerlemedi sancılar beni bitirdi ama bebeğim sağlıklı çok şükür çok teşekkür ederim size de 🩷
dlkplt gzeemnr mesajı yeni gördüm doğum yapmışsınızdır umarım kolaylıkla 🌸🙏🏽 açıkçası su gelmesinden sonra ağrının boyutu ve sıklığı çok değişiyor. Artıyor şiddeti haliyle ama bi şekilde dayanıyor insan. Pozitif düşünün
gzeemnr dlkplt pek kolay olmasa da doğum yaptım sonunda, doğumun gercekten bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 16 saat suni sonunda doğurdum Allah kalanlara yardım etsin şimdi bebiş yanımda yatıyoruz 🩵
hemingway gzeemnr tahmin etmiştim çok zor olacağını ama bak mutlu sonla bitmiş çok şükür sağlıklı huzurlu günleriniz olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün ❤️
hemingway gzeemnr rica ederim ne demek ❤️❤️ ilk günlerde bol süt gelmesi için hemşire önerisi üzüm pekmezli yumurta, dereotu, komposto ve bol bol su için ikiniz de toparlarsınız 🥰 geçmiş olsun siz dinlenin bebişle 🫂
elifsn23 gzeemnr herkeste farklı şeyler oluyor ben de doğumdan bir gün önce acile gittim kanamam var diye açıklık hiç yok dediler bir gün sonra gittim 4 olmuş geceden sabaha kadar sancım olmuştu ama dayanılamayacak gibi değildi 4 e kadar hızlı ilerlemiş