yasminmm Kızlar merhaba days comfort marka test yaptım bu şekilde silik çıktı ilk 5 10 dk da sizce var mıdır daha önce days doctor da yalancı pozitif görmüştüm çünkü bunda yaşayan oldu mu ?
yumicupii yasminmm bu test hiç yalancı çıkarmado bende days comfort, prodoctor ve laboquick güzel markalar kuruma çizgisi dahi olmuyor. Gayet net gözüküyor bence 2. Çizgi 😍
youaremyprayer yasminmm merhaba, hayırlısı olsun ben de cok silik de olsa görüyorum 🌼 sat veya bat tarihiniz nedir?
yasminmm yumicupii artık insan inanmaya korkuyor canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlıca vardır 🥲
yasminmm youaremyprayer inşallah çok teşekkür ederim 🥲 Pcosum var ve ovulasyon geç oldu beklenen adet yarın yada cumartesi döngünün 35. Günü bugün 🥹
yasminmm Masal777 inşallah canım birde akşam yaptım ondan belki böyle siliktir cumartesi sabah tekrar deneyeceğim adet olmazsam 🥲
Aysegl12 youaremyprayer bende daha buraya dpo7 de test yapıp gören var mı diye yazacaktım resminiz var mı
youaremyprayer Aysegl12 https://hizliresim.com/4yq1oi1a Yukarıdaki bugün sabah yapmıştım alttaki dün akşamüstü. Yukarıdakine cok silik hayali bi şey görüyorum sanki ama…
Aysegl12 youaremyprayer aaa ebet erken gebelik testi o gözüküyor onda ertesi günü tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bak canım bir de hangi marka
youaremyprayer Aysegl12 evet yani ışığa filan tutunca gördüm gibi daha cok ama asırı silik sanırım cok yeni yani umarım vardır öyledir.. nasip artik🫶🤲