Selam kızlar iki gün önce doğum yaptım. Oğluşuma kavuştum. Gece 04:30 da doğum sancılarım başladı ve 07:00 de hastaneye acilden giriş yaptık. Bu kısmı çok pozitif değil bu arada ama sonrası güzel jdjdj doktor baktı incelme var ama açılma henüz yok dedi nst ye gönderdi ama sancı geldiğinde nst de bile duramıyorum öyle bir ağrı. Sonuç göstermeye gittiğimde nöbet değişim saatiydi ve yeni gelen ekip hasta yok gibisine sağa sola dağıldı. İçerdeki doktorda molaya çıkıyordu ki sonuca bakmasını istediğimde zaten sancın falan çıkmamış sıkboğaz etmeyin insanı deyip çıktı o sancı olmasa tam saçı başı yolunmalık bir tip sonra başka bir doktor geldi ve açıklığa baktığında 4 cm dedi ve yatış verdi. Doğum katına çıktık odalar tek kişilik jakuzi duş herşey var. Ebeler geldi ve bir ebe sürecin nasıl ilerleyeceğini anlattı. Sancılarım sıklaştığında yürüyüş plates yapıcaz duşa giricez dedi. Öğleye doğru sancılarım çok şiddetliydi ama açılma devam etmedi. 6 saat sonra bebeğin oksijen satürasyonu düşmeye başladığı için acil sezeryana aldılar ve herşey çok hızlı ilerledi. Ameliyathanede belden spinal anestezi yapıldı ve yapıldığı gibi tüm ağrım geçti muhteşemdi. Daha uyuştuğunu bile anlamadan 10 dk da bebesi bana gösterdiler fırından yeni çıkmış pide gibi sıcacıktı o kadar güzel ki 🌸 sonrası dikişleri halledip yukarı odaya aldılar. Odaların çoğu tek kişilik aynı şekilde duş lavabo herşey içerde. İki gün yattık ve iki gün de aşırı memnundum. Ebeler doktorlar herkes çok canayakın çok tatlıydı. Özele gidebilecek imkana sahiptim ama şehir hastanesine bir şans vermek istedim ve iyi ki de vermişim muhteşemdi. İlgi alaka herşey on numaraydı. Ebeler emzirme konusunda bir sürü şey anlattı. Bebisin her gün kilo ve şeker kontrolü yapıldı. Bizim hikayemiz böyleydi. Merak ettiğiniz şeyler olursa sorularınızı bekliyorum kızlar 🌸