pofidikanne sillaaa ben bilmireem senin için de hayırlısı olsun inşallah Allah kolaylık versin hepimize 😻
ins rsyk kemik yapısıyla vs belli olmaz banada perinatoloji kemik yapısından erkeğe benziyor demişti ama kızım oldu ilk çocuğumda
_Mother_ yenidenanne18 bana da 13 de bir doktor kız dedi 16 da başka bir doktor bacak arasında sivrilik var pipi mi kordon mu ayıramıyorum dedi detaylıyı bekliyorum
Ozlm_24 sillaaa bende bugün 15 haftalık oldum 16. Haftada kontrolüm var umarım öğrenirim cinsiyetinide🥹
dsed060917 Ocak annesiyim 14 de gittiğimde tahminde bulundu erkek gibi ama 2.erkek mi geliyor acaba falan dedi bacak arası kapalı kordon da var 16 dan sonra net birşey söyleyebilirim dedi söylediğimi unut dedi 😀 haftaya randevum var 18.haftada ne diyecek
dsed060917 sillaaa inşallah canım etiketlerim kağıda yaz diyeceğiz doktora kendi aramızda küçük bi cinsiyet kutlaması düşündük çevremdekiler kız karnın çok çıktı yaygan diyor ama erkek diyende az umutlanmalı mıyım bilmiyorum 😀
sillaaa dsed060917 ay bendeki hiçbir hurafe tutmadı benim de sadece karım toplu önde o yüzden erkek diyorlar 1 eylülde kesin öğrenicem bakalım o tutacak mı😂